Loptatok már boltból? Ha igen, mit, milyen árban, és lebuktatok vagy nem?
Figyelt kérdés
szept. 30. 04:44
1/28 anonim válasza:
Nem. A többire így nincs értelme válaszolni.
2/28 anonim válasza:
Egyszerűbb megvásárolni a kívánt terméket lopkodás helyett
3/28 anonim válasza:
Nem hiszem. Talán kiskoromba megfordult a fejembe, de anyám lehet hogy kifizette.
4/28 anonim válasza:
Ja és egy csokit akartam ellopni, amin az én keresztnevem volt, ezért éreztem úgy, hogy az nekem jár😄
5/28 anonim válasza:
Csokit. Anyám mindig lopott, akárhova mentünk. Engem is bíztatott a lopásra. Gyerekkoromban vagy 2x megtettem, harmadiknál rajtakaptak és kioktattak. Megszégyeltem magam, és átértékeltem a dolgokat. Azóta rájöttem hogy nem normális dolog lopni. Ha anyámmal kellett menni vásárolni,mindig tiszta ideg voltam, mert továbbra is lopott..
6/28 anonim válasza:
Csokit, dezodort, krémet. De olyan is volt, hogy ott beleettem a chipsbe, majd beleittam azt üdítőbe, aztán ott hagytam őket.
7/28 anonim válasza:
Jöhettek lopni hozzám. Minden fogás után én bónuszt kapok, szóval hajrá! :D Igaz, akit elkapok azt elviszi a rendőrség értékhatártól függetlenül.
8/28 anonim válasza:
Kiskoromban levettem a polcról egy tiktak szerű cukrot, öntöttem pár szemet a tenyerembe, majd visszacsuktam a tetejét és visszatettem a helyére.
Ez volt a legnagyobb bűnöm.
9/28 anonim válasza:
Igen, le is buktam
Rendorseggel fenyegettek, de nem lett belole semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!