Mit tegyek ha valaki hivogat privát számon de tudom ki ő valójában?
Figyelt kérdés
Valaki hívogat privát számon de tudom hogy valójában ki az illető és mit csináljak tegyek úgy mintha nem tudnám hogy ki ő valójában vagy mondjam meg neki hogy tudom hogy ki ő???szept. 23. 17:32
21/23 anonim 

válasza:

Nem. AKÁRHÁNYAN IS HÍVNAK, AKÁRMENNYI SZÁMRÓL, csak a hozzáadott csengőhangos telefonálók hívásai válnak hallhatóvá, - a többi meg csörögjön, amennyit csak akar, majd elfárad. Csak azoknak a hívásai lesznek hallhatóak, akikhez rendelsz - hallható - csengőhangot. Egyszerűbb hallhatóvá tenni azoknak az embereknek a hívásait, akikre kíváncsi az ember, mint tiltogatni azokat, akikre nem. Na mindegy! :DDD
22/23 anonim 

válasza:

21
"a többi meg csörögjön, amennyit csak akar, majd elfárad."
Telódat meg lemerítik. :P
23/23 anonim 

válasza:

Ahhoz, hogy valaki a telefonjának lemerülésig tudjon hívni másokat, a hívónak ingyen szokták adni az áramot, a feltöltött akkumulátorokat, - csak az enyém merül ettől, de én bírom! :DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!