Mit tegyek ha valaki hivogat privát számon de tudom ki ő valójában?
Figyelt kérdés
Valaki hívogat privát számon de tudom hogy valójában ki az illető és mit csináljak tegyek úgy mintha nem tudnám hogy ki ő valójában vagy mondjam meg neki hogy tudom hogy ki ő???szept. 23. 17:32
1/23 anonim 

válasza:

Miért nem nyomod ki mindig? Sok idegeskedéstől megkímélnéd magadat. Előbb utóbb úgyis megunná, hogy nem veszed fel és nem lehet téged elérni.
2/23 anonim 

válasza:

Csak csörget, vagy beszéltek is? Mert ha csak bosszantani akar a hívogatással és nem hajlandó és téged sem hagy megszólalni, nem fog esélyt adni. Ha mégis, üdvözöld a nevén és egyből kiderül hogy reagál.
3/23 anonim 

válasza:

Engem is hivogattak,de nem ismerős.
A végén felvettem azt elküldtem a picsbe.Megszeppenve mondta hogy rendben.
4/23 anonim 

válasza:

Az en telom le tud privát számokat is tiltani
5/23 anonim 

válasza:

Tiltsd le a privát számokat, aztán hadd hívogasson.
6/23 anonim 

válasza:

Egyszerűbb lenne felvenni, mint ezt ide kiírni
7/23 anonim 

válasza:

Privát számhívást le tudod tiltani. Nálam is le van tiltva, marketingesek hívogattak mindig arról.
8/23 anonim 

válasza:

Kicsit macerás, de valamit, valamiért!
Legyártasz egy speciális "csengőhangot"!
Ez egy néma csengőhang, - üres és amikor megcsörgetik, semmi nem hallható a telefonból.
A másik egy tetszőleges csengőhang - akár a telefonról is, de gyárthatsz egyedit is, amit a telefonra töltés után fel tudsz használni.
A néma csengőhangot beállítod alapértelmezett csengőhangként, a másikat pedig hozzárendeled azokhoz a névjegyekhez, amelyekről szeretnél a későbbiekben is fogadni hívásokat.
Ettől a pillanattól kezdve annyit csörget a jóakaród, amennyit csak akar, mert még csak nem is zavar vele téged, - aztán csak elfárad idővel.
9/23 anonim 

válasza:

Vagy tiltod a privát számokat, vagy felveszed és azt mondod: "Állatkert, madárház tessék. Itt Sas Józsi beszél."
10/23 anonim 

válasza:

Nálam évek óta le van tiltva a privát számról érkező hívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!