Miért ír ritkábban most hirtelen?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jól elbeszelgettem. Napi szinten chateltunk így baráti szinten. Én is kerestem és ő is engem kb így naponta. Aztán most már vagy 5. napja nem írtszept. 20. 16:55
1/4 A kérdező kommentje:
Kicsit tetszik
szept. 20. 16:55
2/4 anonim válasza:
Azt várja hogy te keresd/ elfoglalt/ nincs beszédtémája/ valami miatt már nem tart igényt a társaságodra...
Ennyiből nem lehet megmondani
3/4 anonim válasza:
Megunta a csetelést. Videojatekban is van level 1 level 2 level 3.
Mindig level 1 szint az hamar uncsi lesz..
4/4 anonim válasza:
Ennyiből tényleg nem lehet megállapítani. Lehet, hogy történt vele valami (konkrétan bármi), lehet, hogy megunta az írogatást, vagy annyi minden volt vele az elmúlt napokban, hogy másra kellett időt fordítania. Vagy nem tudja, hogyan és mit írjon az utolsó üzenetedre, vagy nem akar többet beszélgetni, vagy csak egy ideig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!