Miért olyan hihetetlen az hogy nincs jogsim? 28F
Na ja,ma már alap dolognak tartják,mert az emberek többsége a kocsijával villog,ahhoz meg kell jogsi.
Bar nekem is furi kicsit,de kit izgat.
Amikor én leraktam akkor még 80-ból kijött.
Őszintén szólva, én azt nem értem minek kell mindenkinek autó..
Szennyez is, drága is, ott a tömegközlekedés. Túl kényelmesek az emberek. Én is úgy érzem, hogy lenéznek, mert nincs se jogsim se kocsim (nálam nem a pénz a probléma) de nem akarok vezetni, plusz én szeretek tömeggel utazni. Had döntsük már el mi, hogy mit akarunk.
27/N
Az a kedvencem, amikor olyanok szólnak be, akiknek a szülei kifizették az egész jogsit, és vettek is nekik autót.
Ne értsetek félre, teljesen korrekt, ha a szülők támogatják a gyereküket (ebben is), és ha telik rá, fizessék ki nekik.
De ha valakit nem tudnak ilyesmiben támogatni, azt minek szapulni?
Én pl. még egyetemre járok, és nem tudnám kifizetni a tanfolyamot, arról nem is beszélve, hogy felesleges pénzkidobás lenne, mert autóra se telne (főleg a fenntartásra). Ráadásul egy városon belül mozgok, tehát a tömegközlekedés a legpraktikusabb, nem kell a parkolással bíbelődni (ami megint csak egy vagyon…), forgalomban rohadni minden nap, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!