Alkoholisták! Miért isztok?
#3: Nagyjából egy cipőben járunk, csak sajnos nekem több gondom van az alkohollal (napi 8-9 sör alap).
Azért alakult így, mert az életem már nagyon hosszú ideje egy véget nem érő negatív spirál, amiből nem tudok kiszállni. Van egy munkám, amit tiszta szívemből gyűlölök. Gyári munka, ahol, mivel én vagyok az egyik legrégebbi tag, a legtöbb dologhoz értő embernek mondhatom magam. Ez viszont abszolút nulla előnnyel jár együtt, hiszen akárhol akárkinek valamilyen gondja van, mindig engem rángatnak oda, hogy csináljak már valamit. Egész nap ide-oda rángatnak, kiabálnak, lótok-futok, más munkáját végzem, a sajátommal meg nem boldogulok. Kihasználnak, szétsz*patnak, ugyanazért vagy kevesebb pénzért, amit a többi semmirevaló kap. Így megy ez már több, mint egy évtizede, hajnalban felkelni, ki tudja, aznap meddig dolgozni, majd holtfáradtan hazaesni, ahol semmi másra nem vágyom, hogy végre kibonthassam az első söröm, mert számomra csak akkor nyílik ki a világ, az a szűk kis világ, amiben létezem. Csak részegen esik jól egy étel, csak részegen esik jól egy zene, egy film, egy játék. Józanul semmiben nem lelem élvezetet.
Azért nem tudok váltani (és ez további benzin az alkoholizmus-tűzre), mert súlyos mentális beteg, kezeletlen szociális fóbiás vagyok. Az is csoda volt, hogy annak idején ezen a helyen el tudtam helyezkedni, és persze azóta csak romlott és romlott a helyzet a mentális helyzetemmel kapcsolatban is. Itt ülök és bámulom a jobbnál jobb álláshirdetéseket, amiket a FB dobál ki (csak kamureggel vagyok ott is). De inkább eltörném a kezem, minthogy felemeljem a telefont és érdeklődjek a munka iránt, mert nem merek új emberek közé menni.
Úgyhogy marad a szívás, és a sör. Bocsánat, ha kusza lett az írásom, de tegnap este is megvolt a tíz sör, most megyek és kezdem elölről.
Mert felejteni akarok ,16 éves korom óta iszok napi szinten. 20L
Nem követendő példa tudom...
Én nem iszom rendszeresen.
Viszont az utóbbi időben volt pár buli, ahol lerészegedtem mocskosul.
Ami megijesztett.
Hiszent van olyan, hogy kontrollvesztő. Aki nem tud 1 pohárnál megállni.
Az életben ha mondjuk megkínálnak 1 pohárral, akkor nincs semmi.
De ha ilyen iszogatós buliba mentem, akár bornap vagy házibuli csúnya vége volt.
Szóval arra jutottam inkább nem izsok semmit.
Azt el tudom mondani, hogy az ital felszabadít, eufóriát okoz. Biztos ezért isznak.
Illetve aki függő az remeg, rosszul van, szorong nélküle.
Muszáj innia, hogy létezzen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!