Van más is aki úgy elfáradt hétköznap, hogy egész hétvégén csak pihen?
Figyelt kérdés
Most kezdtem tanítani 2 hete egy általános iskolában, azelőtt még tanultam. De teljesen hulla vagyok.#Hétvége, pihenés, tanítás, gyermek,
szept. 14. 13:08
11/13 anonim válasza:
A hétvége arra való hogy beb@szva fetrengjünk a kanapén!
12/13 anonim válasza:
Nálam is ez van, már második hete. Egyetemen tanulok, mellette egy tanfolyamot is végzek, és már ennyi idő után is olyan fáradt vagyok hétvégére, hogy alváson kívül nem sok dolog sikeredik, pedig nem ezt terveztem...
Én is szeretném megköszönni, hogy a jelenlegi helyzet, jelenlegi állapotok mellett is tanárnak mentél és tanár vagy. Tényleg le a kalappal!
üdv.: egy tanár gyerek:)
13/13 anonim válasza:
Igen, sajnos gyakori, mert részben fizikai munkát végzek, részben szellemit több emberrel találkozva, ez utóbbi valóban lemerít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!