Kollégiumi szobatárs egyre elviselhetetlebb, sőt már úgy gondolja, hogy csak úgy hazaküldhet hétköznap? 19F
Sziasztok.
Első éves egyetemista vagyok, egy vidéki egyetemen tanulok. Én Győrben tanulok, viszont én Debrecen melől jövök, így ritkán járok haza.
Van egy szobatársam a kollégiumban, aki iszonyat hangosan, füvezik, árulja is, engem is kinálgatott, de nem fogadtam el sose, állandóan felhívja a szobába a haverjait, akik iszonyat hangosak, igénytelen, sokszor fel alá járkál a szobába és marhára idegesítő.
Eddig tűrtem, tűrtem, egészen addig amíg hétfőn visszaértem, fenn volt a szobába 4 haverja, mind illuminált állapotban, és ment hangosan a zene este 10-kor. A szobatársam folyamatosan felém futott agresszívan, többiek nevettek, és mielőtt leléptek az egyik beszólt nekem. Ekkor szakadt el a cérna.
Másnap a szobatársam megkért menjek haza csak úgy random ma este, nem érdekelte pénteken vannak óráim a mai nap, mert ő fel akar vinni egy csajt a szobába... Miért nem a saját otthonába teszi? Igaz, sose megy haza.
Azt se értem, ezt hogy tudja megtenni, tilos a vendégfogadás éjszakára, volt mikor felvitt mást éjszakára. Ahogy látom, portások ismerik őt eléggé...
Nem tudom mit lehetne, mellette nemhogy tanulni, létezni se lehet.
Másnap a szobatársam megkért menjek haza csak úgy random ma este, nem érdekelte pénteken vannak óráim a mai nap, mert ő fel akar vinni egy csajt a szobába...
Ki nem szarja le, h mi a phasz magyaraz...
Amugy keszitenek videokat, kepeket es elkuldenem a dekannak.
Én a rendőrségen tennék feljelentést és kérném az adatvédelmet, hogy ne tudja meg, ki jelentette fel. Egyszerre kétféle bűncselekményt is elkövet, ugyanis a drogfogyasztás is az, és a drog terjesztése szintén az, sőt ez utóbbi súlyosabb is.
Lehet, hogy elsőre csak felfüggesztettet kap, de az ilyen nem tud leállni és utána úgyis letöltendő fogházbüntetést kap. Az ilyen ember egyébként is veszélyes a társadalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!