Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem hiányzik az, hogy odabújha...

Nem hiányzik az, hogy odabújhassatok valakihez éjszakánként?

Figyelt kérdés

Most ebbe semmi szexualitást nem szeretnék bele vinni.

Tényleg csak arra gondolok amikor odabújsz a másikhoz és úgy érzed megnyugszol, hogy biztonságba vagy.

Nektek mit jelent amikor éjszaka odabújtok a másikhoz? Mennyire szeretitek mennyire tartjátok fontosnak?

Vagy mikor érzitek leginkább azt, hogy biztonságban vagytok a másikkal?

szept. 14. 00:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Cseles vagy te 9es egyből két csajt akarsz
szept. 14. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:

9-es nem értem, miért van lepontozva, engem megnevettetett.

Nővérem utálta az egyik exemet, mindig úgy hivatkozott rá, hogy az ágymelegítőm.

Nekem is szokott alvási paralízisem lenni, és rám rámfekszik a démon -.- Lehet, ezért nem is vagyok oda az összebújva alvásért.

szept. 14. 19:28
 13/20 anonim ***** válasza:
nekem nem volt részem ilyenben pasiként szóval....
szept. 14. 19:32
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

#13 Akkor bújjatok össze a #3-assal és legyetek cuddle buddies, mint Peter és Quagmire. :) Ebben tényleg semmi rossz nincs és még cuki is! ^^

https://www.youtube.com/watch?v=Z4W-VKZOhoc

szept. 14. 19:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Egyébként engem is megnevetett:D.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

szept. 14. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
De hogy is nem! De az én feleségem sajnos nem olyan! Inkább a telefont nyomkodja!
szept. 15. 05:53
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem még sosem volt ilyenben részem, pedig igényem lenne rá. (ezt nem azért mondtam, mert privátokat várok)

Későn érő is vagyok ilyen tekintetben, huszonéves korom elejéig totálisan hidegen hagyott a téma, most meg már elég nagy hiányérzet van bennem ilyen téren.

szept. 15. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
17 privit csak akkor kapsz ha nő vagy ha az vagy ki ne írd :)
szept. 15. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:

"Sajnálom 5ös, hogy ilyen pasikkal voltál együtt..."

Lefordítom:

incel vagyok, de a rosszabbik fajta, vagy elvált és szétcsalt pasi, aki bétának érzi magát, és férfi barom elméleteket olvas a szintekről, a lián valamiről, és minden nőt betámad hogy kikkel van együtt, akik nyilván jól néznek ki de messziről látszik hogy bunkók, de bezzeg ő aki tökéletes belül, bár meg se mozdul hogy kívül elviselhető legyen, meg belül is elég cringe mivel folyamatosan a nőkben keresi a hibát -->> tipik bántalmazó taktika, red flag.

nov. 13. 12:43
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem szeretek összebújva aludni a párommal (tengericsillag vagyok alvás közben én is), de ha ébren vagyunk és szexen kívül is kedves, ölelget, puszit ad, összebújva beszélgetünk, filmezünk, annak örülök. Éjjel csak akkor átölelem ha úgy forgolódik mint aki rosszat álmodott, és akkor visszaalszik.
nov. 13. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!