Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem hiányzik az, hogy odabújha...

Nem hiányzik az, hogy odabújhassatok valakihez éjszakánként?

Figyelt kérdés

Most ebbe semmi szexualitást nem szeretnék bele vinni.

Tényleg csak arra gondolok amikor odabújsz a másikhoz és úgy érzed megnyugszol, hogy biztonságba vagy.

Nektek mit jelent amikor éjszaka odabújtok a másikhoz? Mennyire szeretitek mennyire tartjátok fontosnak?

Vagy mikor érzitek leginkább azt, hogy biztonságban vagytok a másikkal?

szept. 14. 00:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, jelenleg nem hiányzik. Lehet, lesz olyan majd, amikor igen.
szept. 14. 00:44
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Semennyire. Volt exem, aki igényelte, vele összebújtam, de nekem az a legkényelmesebb, ha egyedül terpeszkedek tengericsillag-pózban az ágy közepén, és vígan fingorászok.

Biztonságban a csukott ajtótól érzem magam, nem a másik ember közelétól. Régen volt egy macskám, inkább felkeltem az éjszaka közepén hatszor, hogy ki-be engedjem, de a résnyire nyitva hagyott ajtón meg bemászik a rézf.szú bagoly, a mumus, a zsákos ember meg az alvási paralízis démon.

szept. 14. 02:44
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem.Olyan dolog nem hiányozhat amit sose tapasztaltam
szept. 14. 02:53
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Kényelmetlen mással aludni. Egyedül vagy a macskával a legjobb. Továbbá nőként én szoktam lenni a kiskifli és nem a minőségi alvás garanciája az, ha valaki kézzel-lábbal rám van fonódva éjszaka.

#2-es: imádom a válaszod. :) Nekem is szokott lenni alvásparalízisem és tényleg volt, hogy a démonom a nyitott ajtón jött be. :)

szept. 14. 05:09
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Milta már 2 bujos pasim is volt akik megcsaltak leléptek de minden ejjel ment a szeretgetés bújás ölelés, azóta már nekem ez értelmét vesztette, nem hiányzik akkor se ha senkim nincs.
szept. 14. 07:40
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
*mióta
szept. 14. 07:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom 5ös, hogy ilyen pasikkal voltál együtt...
szept. 14. 08:38
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen pasik vannak..
szept. 14. 08:59
 9/20 anonim ***** válasza:
49%
Most nagyon is, azt nem bánom ha nincs szex, de még nincs fűtés...még egy pléd is kell a takaróra...fázok éjjel, elől meg hátulról is kellene egy csaj.
szept. 14. 11:32
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

Ejszaka nem, egyedul szeretek aludni.

Nappal vagy este igen.

szept. 14. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!