Nem hiányzik az, hogy odabújhassatok valakihez éjszakánként?
Most ebbe semmi szexualitást nem szeretnék bele vinni.
Tényleg csak arra gondolok amikor odabújsz a másikhoz és úgy érzed megnyugszol, hogy biztonságba vagy.
Nektek mit jelent amikor éjszaka odabújtok a másikhoz? Mennyire szeretitek mennyire tartjátok fontosnak?
Vagy mikor érzitek leginkább azt, hogy biztonságban vagytok a másikkal?
Semennyire. Volt exem, aki igényelte, vele összebújtam, de nekem az a legkényelmesebb, ha egyedül terpeszkedek tengericsillag-pózban az ágy közepén, és vígan fingorászok.
Biztonságban a csukott ajtótól érzem magam, nem a másik ember közelétól. Régen volt egy macskám, inkább felkeltem az éjszaka közepén hatszor, hogy ki-be engedjem, de a résnyire nyitva hagyott ajtón meg bemászik a rézf.szú bagoly, a mumus, a zsákos ember meg az alvási paralízis démon.
Nem. Kényelmetlen mással aludni. Egyedül vagy a macskával a legjobb. Továbbá nőként én szoktam lenni a kiskifli és nem a minőségi alvás garanciája az, ha valaki kézzel-lábbal rám van fonódva éjszaka.
#2-es: imádom a válaszod. :) Nekem is szokott lenni alvásparalízisem és tényleg volt, hogy a démonom a nyitott ajtón jött be. :)
Ejszaka nem, egyedul szeretek aludni.
Nappal vagy este igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!