Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Svábok, hogy esik nektek a...

Svábok, hogy esik nektek a Németország és Ausztria gyalázás, ami mostanában divat az országban ?

Figyelt kérdés
febr. 16. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Én nem hallottam ilyet.
febr. 16. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Semmi közük hozzá. 250 éve itt élnek és nem ott.

Btw, nem hallottam még senki se szidni Ausztriát, Németországot maximum a bevándorlási politika miatt, amiről egyébként igen értelmesen lehetne vitatkozni, de alapvetően szerintem ezek még mindig nagyra értékelt

febr. 16. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

elküldtem korábban...

* ezek még mindig nagyra értékelt, szeretett szomszédos/közeli európai országok Magyarországon.

febr. 16. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Sváb vagyok, de milyen gyalázásról beszélsz? Amúgy csak mert valaki egy adott országból származik, még butaság lenne elfogultnak lenni. Te se legyél elfogult Magyarországgal szemben, csak mert magyar vagy.
febr. 16. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
#4: Szerintem a kérdező a potrohos EU ellenességére utal. Mindenki hülye nyugaton, csak itt találták fel a világbékét, örök életet, repülőrajtot stb.
febr. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!