Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van aki még utálja az egyeteme...

Van aki még utálja az egyetemet rajtam kívül?

Figyelt kérdés

szept. 12. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha utálod, akkor miért csinálod?
szept. 12. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom pénzelik a nagyot álmodó szülők, akik ráerőltették, hogy csak úgy lehet belőle ember...
szept. 12. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Én szerettem, de csak a buli részét. 😅 Amúgy maga az egyetem annyira nem jött be, ott is hagytam.
szept. 12. 20:12
 4/19 anonim ***** válasza:
16%
#2 ettől még nem kell csinálnia.
szept. 12. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
A tanulás meg a munka nem arról szól, hogy szeressük, csak valamiből majd meg kell élni. Lehetőleg minél jobban.
szept. 12. 20:40
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

#5 "A tanulás meg a munka nem arról szól, hogy szeressük, csak valamiből majd meg kell élni."

Ezzel az egy mondattal lefestetted kb az ország közhangulatát, és megválaszoltad azt az évek óta havi szinten visszatérő kérdést ezen az oldalon, hogy miért nő rohamosan a depressziósok, illetve az öngyilkosok száma.

szept. 12. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
#6 ez nem az “ország hangulata”, tanulni meg dolgozni más országokban sem azért járnak az emberek, mert ne lenne jobb dolguk :D Csak ott jobban megfizetik őket, de ettől még ők is szívesebben szürcsölgetnék a koktélt a tengerparton, minthogy egyetemre járjanak.
szept. 12. 20:57
 8/19 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki, akinek nem sikerült elvégeznie, vagy eleve be sem jutott... :) :)
szept. 12. 21:04
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

#8:

Aki azért utálja az egyetemet, mert túl buta volt hozzá, hogy felvegyék oda, az tényleg buta.

szept. 12. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
35%

Nem mindegy, hogy az egyetemi rendszert utálod vagy amit tanulnod kéne.

Ha a második egy szakváltás sokat segíthet.

szept. 12. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!