11/19 anonim válasza:
Biztos nem vagy vele egyedül, de nekem az életem egyik legpozitívabb meghatározó élménye volt összességében. El se tudnám képzelni az életemet vagy akár önmagamat nélküle, annyit adott a 3 diplomám megszerzése. Én mondjuk csak olyan dolgokat tanultam, amik érdekelnek is. :)
12/19 anonim válasza:
Én mondjuk nagyon szeretem a munkámat, de megélni kb lehetetlen lett belőle az utóbbi években. Ez se sokkal jobb. 😅
13/19 anonim válasza:
#7 Itt nem az egyetemmel lesz a probléma, hanem azzal, hogy az ország jó 70%-a megszakad a robotmunkába, és még úgy sem biztosítanak neki olyan szintű fizetést, amiből tisztességgel lehetne megélni egy hónapban. Nemhogy koktélozás nincs itt a tengerparton, de hónap végén megnézed, hogy kenyeret vegyél ma, vagy tejet. Ez van.
14/19 anonim válasza:
Orvosit enis utálnám
Azert mentem mérnök infóra
15/19 anonim válasza:
Én csak bizonyos tantárgyakat utáltam, a szakdoga írást, illetve a tényt hogy önköltségesen majd bele szakadtam, mert dolgoznom is kellett mellette. Közösség sem volt jó, azt sem szerettem.
17/19 anonim válasza:
Én is gyűlöltem minden pillanatát, de muszáj volt elvégeznem hogy ne tartozzak egy vagyonnal az államnak. Azóta is PTSD-m van és néha rémálmaim vannak hogy vizsgázok, stb. (5 éve végeztem, még mindig kínoz)
18/19 anonim válasza:
Az alapszakot is utáltam és most a mestert is kezdem utálni pedig csak egy hét telt el.
19/19 anonim válasza:
Egyetem helyett bőven elég lett volna egy 4 hetes segédmunkás képzőbe beiratkoznod... 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!