Egy tramua szintu interju utan hogyan terjek magamhoz? Soha nem volt velem ilyen. 25L
Kfc munkarol van szo, a fonok elso kerdese mennyi ido alatt tudnek osszekesziteni egy rendelest.
Ugy hogy azt sem tudom hol a konyha, nekem kell e elkesziteni az eteleket stb.
Aztan elkezdte nekem mondani hogy szerinte en mindenhol csak par honapig dolgozok hogy hiteleket tudjak felvenni aztan lelepek. Semmi hitelem nincs, még egy telefon sem..
3 munka van az oneletrajzomban.
Aztan valahogy szoba jott a szemelyisegem es mondtam hogy 18 evesen még nagyon eretlen voltam mostmar mashogy allok a dolgokhoz, stabil munkat szeretnek. Erre azt mondta ugyan miben valtozott volna a szemelyisegem. Es kinevetett.
Az egesz interju serto volt, majdnem sirtam utana. Mar nem is emlekszem a tobbi dologra annyira rossz volt. Mintha valami trauma lenne bennem most.
Sok interjun voltam mar, de soha eletemben nem volt ilyen mindig tisztelettel, kedvesen fogadtak. Ez a csavo meg olysnokat mondott a lelkem is faj.
Nagyon rosszul vagyok.
Azt erzem valamilyen szinten engem is minositett ezzel nem csak magat.
Azt is mondta nem tudok osszeszedni 5 osszefuggo mondatot, ugy mint o.
Meg hogy gyozzem meg, hogy miert vegyen fel engem.
Soha sehol nem mondtak nekem ilyeneket.
Annyira bejelentenem ezt valahol de nem tudom hol kell es hogy mennek e vele valamire mar sirok is
Ne foglalkozz vele.
Találja meg a csicskásait, és dolgozzon velük. Te csak jól jártál, hogy ilyen hamar kiderült, mekkora tapló lenne a főnököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!