Miért leszek én annyitól szerelemes hogy rám mosolyog egy helyes srác?
Aztán egy-5 napig szenvedek vergődök mire végre kimegy a fejembol és elfelejtem.
(Random utcai semmik)
9.Akkor hihető már hogy szerelem?:)
Na es szoval ez vergődéssel "elvonásikkal" jár egyutt..és elegem van magambol :(
De mások akkor ezt lehet nem is ismerik. Legalább te tudod akkor mi ez :)
Olyan elveszíteni egy ilyen pillanatot, akár mint évek múlva szakítani is.
Egy pillanatban játszódik le az eleje a bizalom a kötődés a vége a "búcsú" is, máshol meg ez évek alatt játszódik le. De ugyanúgy megérint vagy megéget ott belül. És ugyanúgy tudod, hogy ez most más.
Es megint vergődhetek napokig.
És feleslegesen.
Mintha vmi mazochista lennék és gödröket ásnék magamnak legyen min szenvedni. Mint vmi autoimmunbegegség..
Nyugi nem manipulál egyikse hanem megy tovább🤣
ők kezdeményeznek. Észrevesznek figyelnek. Aztán felveszik a "kommunikációt", tudtomra akarják adni hogy tetszik nekik vagy épp velem vannak adott szituban amiben épp vagyok, "drukkolnak" vagy "bókolnak bíztatnak vagy egyuttéreznek. (A mosoly mellé sok egyéb nonverbalis is jön.)
Mintha ismernénk egymást olyan effektet kapok.
Figyelmesek. "Kommunikálnak" adott pillanatban "velem vannak mellém állnak" vagy "kiállnak" aztán elmult az egész mindenki megy tovább elvégre ez random utcán valami csak. Zöld lesz a lámpa vagy rohanok a meloba vagy akármi.
Általában nem kihasználnak hanem csalódnak bennem (elvégre ők is illuziókkal kezdik.)
Nem is tudom az ha egy olyan srác csalódik bennem aki hitt bennem (mert álmai illuziói voltak velem) talán rosszabb fájóbb is, mint azt elvesziteni aki amugyse érzett mélységekig tulsokat.
A kihasználósakkal általában ugy vagyok, hogy a semminél ez is jobb egy darabig ha jól csinálja(törődős figyelmes,velem van, rendszeresen keres hiv stb), míg nincs másik akivel igazi alapok is vannak. Meg ugye a szerelem múlandó másokban ergo minek keressem azt aki szeret is ha úgyis elmúlik?
Komolyan mondom, megijednék tőled ha férfi lennék, mert ez már beteg kategória.
Nem, egy ismeretlenbe, akit életedben egyszer látsz 4 percre, nem lehet beleszeretni.
De ez nem mindennapi nyugi. Hanem olyan évi egyszeri max.
Nem mindenkibe leszek szerelmes. Lehet te se ismered ezt ez mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!