Miért leszek én annyitól szerelemes hogy rám mosolyog egy helyes srác?
Figyelt kérdés
Aztán egy-5 napig szenvedek vergődök mire végre kimegy a fejembol és elfelejtem.
(Random utcai semmik)
#mosolyszerelem
szept. 11. 16:38
3/20 anonim válasza:
Mert vágysz az érzésre - szeretnél szerelmes lenni, és ha a srác még jól is néz ki, miért ne?!
4/20 anonim válasza:
Kár, hogy nem vagyok helyes srác, örülnék ha valaki egy mosolyra belémszeretne. :)
5/20 anonim válasza:
Mert láthatóan azt sem tudod, hogy mi az a szerelem.
6/20 anonim válasza:
Felteszem, teenager lány vagy...
Akár lehet abban is valami, amit az 5. válaszadó írt, hogy mindent annak érzel, mert nem tudod megkülönböztetni az érzelmeket egymástól...
8/20 A kérdező kommentje:
De ez ugyanaz az érzés amit érzek mikor barátom van. Hogy hiányzik, látni akarom, keresem ha nem találom, vele akarok lenni, elveszek a szemeiben miközben mesél, boldog vagyok csak a jelenlététől is, egy pillantása is bíztatás és erőt ad, törődést és figyelmet, bizalmat érzek, egynek érzem magam vele, és képes lennék órákig is csak nézni őt és "elveszni benne" es amikor szavak se kellenek ahhoz hogy "beszéljetek", tudod hogy azt gondolja amit te, hogy ami neked jó az neki is, érzi amit te, és párod benne, annak részese ő is aminek te, valakivel ez egy múló pillanat, mással meg évek, de ugyanaz a dolog. Szerelem.
szept. 11. 18:59
9/20 anonim válasza:
#8-as Aztán, ezt szépen megfogalmaztad!
10/20 A kérdező kommentje:
Időn túli érzés. Van amikor egy pillanatban van benne minden, máskor meg több éves kapcsolatban van csak benne ez a minden. De mindkettőben közös hogy ugyanaz a "minden".
szept. 11. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!