Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem kimondottan helyes van...

Ha nem kimondottan helyes van esélye?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyen egy férfi.

Nagyon jókat beszélünk, rendes vicces és van benne valami ami megfogot. Nem csúnya de nem az esetem.

Ahogy jobban megismertem úgy érzem hogy tudnám szeretni mint férfit.

Van benne egy kis huncutság ahogy rám kacsint mint valami cinkostársra. Szóval nem egy adonisz de egyre jobban tetszik nekem. Azt hiszem ezt hívják kisugárzásnak.

2023. máj. 23. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Jól elbeszélgetsz magaddal.
2023. máj. 23. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Igen, de azért meggondolandó, hogy mi van akkor, ha nem. Aztán lehet, hogy mégsem, bár jobb lenne, ha igen. De ki tudja?

Na megyek, beáztatom a lencsét.

2023. máj. 23. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem vagy felszínes, van. Nálam se a külseje fogott meg a páromban, de mivel nagyon passzol a személyiségünk, megszerettem a külsejét is (és igen, az ágyban is megvan a vonzalom).
2023. máj. 23. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

Valószínűleg ő lehetne az igazi számodra: van szimpátia, érdeklődés, esetleg hasonlóság. Nem feltétlen az a tutinyerő személy, aki külsőre is bejön. Érdemes lenne utánajárnod, hogy ő hogyan áll veled kapcsolatban, egy tisztázó beszéllgetés kapcsán.

Drukkolok, hogy összejöjjön:)!

2023. máj. 23. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, tök jókat beszélek magammal, te kivel beszélsz? Szerintem senkivel mert egy bunkó barom vagy kedves 1.válaszoló. Te is főzd a lencsét magadnak.

A többieknek köszönöm a választ ❤️Írtam neki facen hogy van e kedve eljönni velem egy koncertre ami most lesz a pálinka fesztiválon.

2023. máj. 23. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!