Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedül élők/otthon élők,...

Egyedül élők/otthon élők, saját keresetből fedezve az étel költségeit! Kb mennyibe kerül egy hónapban az étkezésetek?

Figyelt kérdés
szept. 11. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Kb 130 ezer, de én nem főzök, hanem munkanapokon többnyire rendelek / a munkahelyemhez közeli éttermekben eszem.

Ha főznék, akkor valószínűleg sokkal jobban kijönnék.

szept. 11. 12:17
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Ez függ attól mit és mennyit eszel.

Csináld azt,hogy egy honapban összeszámolod mennyit költöttél kajára.

Nálam ez kb olyan 60-70ezer,de én nem eszek sokat.

szept. 11. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én kb 150 ezerből hozom ki, de sokat rendelek kaját meg eszem időnként étteremben is.
szept. 11. 12:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Én alapból 60 ezret számoltam kajára, de aztán sokszor megvolt 70 ezer. Utóbbi néhány hónapban 30-40 ezerre csökkentettem az ételre kiadott pénzt. Csak érdekel, mások mennyit költenek ugyanerre. Persze pénztárca és igény válogatja, csupán érdekelt.
szept. 11. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
30 ezer? Nem étkezhetsz valami egészségesen.
szept. 11. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Átlagosan olyan 50-60e, persze függ attól, hogy van-e vmi esemény, ami miatt étterembe megyek, főleg ha én hívok meg valakit vagy egy társaságot.
szept. 11. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Ehen halni nem akarok, nem feltetlen egeszsegesen etkezni.
szept. 11. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Ja, hát akkor olcsóbban is meg lehet úszni. Vizes zsömle minden étkezésre oszt csókolom.
szept. 11. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
Én eddig sokat rendelgettem, kb. minden másnap, vagy kantinban vettem kaját. Amióta rászoktam a főzésre, gyakorlatilag havi 40 ezret simán megspórolok. Így jövök ki kb. 70 ezerből. És tartalmas, egészséges kajákat főzök. 28N
szept. 11. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a napi söradagot nem nézem, akkor 70K körül lenne.
szept. 11. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!