Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 évesen már mondhatni, hogy...

27 évesen már mondhatni, hogy elment mellettem az élet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új életet felépíteni, de úgy érzem, hogy már elment mellettem az élet. Tinikorom óta úgy élek mint egy nyugdíjas, sose jártam se bulizni, nem utazgattam, minden kimaradt. A 4 fal közt élem az életem. Barátaim sose voltak, a családom nem törődik velem. Egyedül vagyok, és voltam is mindig.

Sokszor felszívom magam és elhatározom, hogy minden más lesz, élni fogok, és jól fogom érezni magam. Aztán jön egy gondolat, hogy minek, hiszen már rég nem itt kéne tartanom.

A legrosszabb az, hogy én ezt nem élvezem, utálok otthon lenni és utálok egyedül lenni. Hatalmas űr tátong bennem. Sokszor érzem úgy, jobb lenne meghalni...

júl. 28. 17:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%

Bulizás, utazgatás nélkül bőven lehet teljes életet élni.

Tök felesleges ilyen fiatalon feladni bármit, de azzal sem értek egyet, hogy pusztán a fentiek alapján értéketlen lett volna az életed.

júl. 28. 18:06
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha 10en azt mondjuk, hogy igen, akkor ülsz tovább a langyos, híg f*oban, és továbbra se kezdesz magaddal semmit?
júl. 28. 18:07
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Én nőkent 34 évesen kezdtem el élni. És bőven be is pótoltam mindent. Szülő is lettem. Szóval bátran mondhatom, hogy nem ment el melletted az élet.
júl. 28. 18:13
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és még annyit, hogy egyetemre is 28 évesen kezdtem járni. Előző voltam.
júl. 28. 18:14
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Siess mert a gyakorikerdesek szerint 30 évesen már öreg vénember leszel, 40 évesen meg temetőbe való :)
júl. 28. 18:23
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
35 vagyok, most kezdek bele egy új szakma kitanulásába.
júl. 28. 18:30
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy, még simán szerezhetsz barátokat, utazgathatsz és kezdhetsz új életet.
júl. 28. 18:35
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem ment el melletted az élet, de megértem, hogy kinyír a magány.
júl. 28. 18:35
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ment el melletted, nyithatsz új dolgok felé, tanulhatsz új dolgokat, megismerhetsz új embereket. Ne hasonlítsd magad másokhoz, tapasztald ki neked mi a jó és tedd azt.
júl. 28. 18:41
 10/22 A kérdező kommentje:
Tanulni azt elkezdem. Gyermekkorom óta van egy tervem, az ahhoz szükséges szakmát kezdtem el tanulni. 1 hónapja kezdtem bele.
júl. 28. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!