Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 évesen már mondhatni, hogy...

27 évesen már mondhatni, hogy elment mellettem az élet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új életet felépíteni, de úgy érzem, hogy már elment mellettem az élet. Tinikorom óta úgy élek mint egy nyugdíjas, sose jártam se bulizni, nem utazgattam, minden kimaradt. A 4 fal közt élem az életem. Barátaim sose voltak, a családom nem törődik velem. Egyedül vagyok, és voltam is mindig.

Sokszor felszívom magam és elhatározom, hogy minden más lesz, élni fogok, és jól fogom érezni magam. Aztán jön egy gondolat, hogy minek, hiszen már rég nem itt kéne tartanom.

A legrosszabb az, hogy én ezt nem élvezem, utálok otthon lenni és utálok egyedül lenni. Hatalmas űr tátong bennem. Sokszor érzem úgy, jobb lenne meghalni...

júl. 28. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10 Akkor nagyon jó úton jársz!

A többi majd adja magát. Egyelőre foglalkozz most ezzel, ami érdekel, a többit lehet, hogy bevonzod majd.

júl. 28. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Még csak most kezdődik! Nekem bőven 30 felett indult be, addig csak sodródtam, úsztam az árral.

N

júl. 28. 19:08
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
Te már megint az a huszonéves barom vagy, aki már évek óta itt rinyál, hogy huszonévesen már reszeltek neki és kész, vége? Befoghatnád már, rohadtul unalmas vagy.
júl. 28. 19:15
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

És aki 40-évesen kezd el élni?

Én nem értem miért kell ennyire el csűggedni, ha nem jártál sehova nincsenek élményeid, akkor be pótolod, fiatal vagy még

júl. 28. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Baromira fiatal vagy még.
júl. 28. 19:38
 16/22 A kérdező kommentje:
13, most regisztráltam, te miről beszélsz?
júl. 28. 19:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kiakasztó, hogy elindult egy trend, miszerint 25-30 évesen már temetni kéne magát az embernek. Fiatal nők úgy beszélnek magukról, mintha 60 évesek lennének. Ez károsabb, mint bármilyen drog.
júl. 28. 19:58
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

Én 28 évesen kezdtem el tanulni a jelenlegi szakmám.

19 éves koromig eljártam bulizni, de utána kb 31ig szinte semmi, tavaly év végén kezdtem újra eljárni bulizni kollégákkal.

Szóval nem vagy elkésve szerintem

júl. 28. 19:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Tökjól alakul. Mehet. Csinálhatsz mindent. Iratkozz be sportra is,menj társas helyekre, ami tetszene is (társasjáték klub? Ilyesmik is mehetnek, bármi.)
júl. 28. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
Igen el ment melleted,féllábbal már a koporsóban vagy.
júl. 29. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!