Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit adott és nem adott az...

Mit adott és nem adott az élet? Mi az, ami ritkább és mi a gyakoribb?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy látom, hogy mindenki kűzd valamivel, amivel nem tud mit kezdeni, hiába van rendben az élete minden más területen.

Nekem pl van pénzem, szeretem a munkámat, nyugodt az életem, szüleimmel jóban vagyok, egészséges vagyok, de szinte mindig magányos voltam. Ennek szinte minden kombinációjára tudok példát hozni az ismeretségi körömből. Van, aki mindig az egészségére panaszkodik, más árván nőtt fel. Ezekkel nem tudnak mit kezdeni, de minden másban sikerük van.

Nálad hogy van ez? Mi hiányzik a legtöbb embernek? Pénz, társ vagy egészség, esetleg valami más?

szept. 10. 08:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pénzem van, az úgy f sza. De elkövettem azt a hibàt hogy mentàlisan nem születtem megfelelően és emiatt kiskorom óta naponta szenvedek. Senki se tudja, csak amikor nem tudom kontrollàlni akkor utàna làtjàk hogy valami nem okés.
szept. 10. 08:37
 2/14 Awatpr0 ***** válasza:
100%
Én a kinézetemmel és az alakommal vagyok elégedett, elég magas is vagyok és rendes embernek tartom magamat, jó, szerető családi környezetben nőttem fel, az egészségem rendben van, a munkámmal is sokáig az voltam, viszont ezenkívül csóró vagyok, hosszú ideje magányos, kissé alkesz, depressziós és imádom halogatni a dolgokat..
szept. 10. 09:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért újra és újra odajutok, hogy túlnövöm a környezetemet, viszont váltani nem akarok. Inkompetens emberek vesznek körül :(
szept. 10. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Erre mondják azt, hogy Isten az egyik kezével ad, a másikkal elvesz.
szept. 10. 09:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Kicsivel több pénz hiányzik.
szept. 10. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Valami mindig hibádzik. Amíg fiatal és egészséges voltam, nem volt elég pénzem. Most pénzem már van annyi, amennyi kell, viszonte gészségügyileg, főleg pszichésen eléggé lerobbantam, így a lóvét nem tudom maximálisan kihasználni. Például, lenne pénzem utazni, de pánikbeteg lettem, és nem merek repülőre ülni. Régebben mertem volna, de akkor pénzem nem volt utazásra. Sajnos, ez ilyen.
szept. 10. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt, tudást és sikert adott az élet.

Barátaim nincsenek. Családom nem akar velem szóba se állni.

Ennek ellenére viszonylag boldog vagyok.

szept. 10. 10:18
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Nálam is van egy nagy hiany, amivel az utóbbi 10-15 évben hadakozom. 49/F

Egészsegem átlag feletti, munkámat mindig jól megfizették, és élvezem, mert a hobbim. Nem mondanám dúsgazdagnak magam, de nyilván jóval-joval az átlag felett. A körülöttem lévők szeretnek, kedvelnek. Nagyjából tényleg azt csinálok amit akarok, semmi korlát, kb semmiben.

Kivéve: Egy az, ami az utóbbi 10-15 évben nem megy.. a magánélet. Akár hogy próbálkozom, a párkeresesben elakadok. (Előtte csak ezért nem volt gond ez, mert tartós hosszú párkapcsolatban voltam, és nem kellett ismerkednem.). De ha azt mondnám hogy vért hugyozok egy sikeres randiért, akkor enyhe a kifejezés. És ez a magány k.szar lesz idővel, hogy az embernek nem lett családja... már most néha a depi kerülget ha erre gondolok.

Szóval ja.. én is érzem. Mindem mindekinek úgy látszik nem lehet jó. Mindig van valami ami nagyon nem oké :) Nekem a magáneletet, a családdal kapcsolatos dolgokat vonta el a sors.

szept. 10. 10:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam... Ja most olvasom a kerdező kommentjét. Dettó akkor..
szept. 10. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem semmit nem adott, csak elvett.

Mindegy,ez van.

Se egészség, se pénz, se karrier, se boldogság, se család.

Megtanultam így élni, úgysem tudok mást tenni.

szept. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!