Élettársam elmesélte, hogy valamelyik nap a közeli boltnál tanyázó hajléktalannal beszélgetett. Velem van a gond, hogy ezen kiakadtam?
A fő problémám, hogy arra már nem válaszolt, mondván nem emlékszik már rá, hogy alakult egyáltalán ki a beszélgetés. Gondolom látta, hogy hirtelen kiakadtam, és bezárt a témával kapcsolatban.
Félek nehogy rászálljon a hajléktalan és lehúzza egyre többször pénzzel meg vásároltasson magának dolgokat. Élettársamat sajnos könnyen be lehet így fűzni.
1-2 hete azzal jött haza, hogy vásárolt neki kaját. Azzal nincs is gond, támogattam, jó gondolatnak tartottam. Most meg ezt mesélte, hogy beszélgetett vele. Ez viszont már kicsit megijesztett.
De főleg amiatt, mert nem mondja el hogy alakult ki a beszélgetés. Nagyon nem mindegy, hogy a hajléktalan leszólította és ő belement a beszélgetésbe, vagy ő köszönt rá és úgy ment bele vele beszélgetésbe. Ezeknek nagyon nem örülnék. Vagy megint vett neki valamit, és úgy alakult a beszélgetés. Ez lenne a legjobb, ezzel nem is lenne gond.
Nem értem mi a probléma. Vett neki kaját, szép gesztus, bár sokan azért ezt sem tennék meg, mert az a véleményem hogy munkát mindenhol lehet találni, és a kéregetés elég gerinctelen dolog.Viszont van amikor az ember úgy gondolja tesz az illetőnek egy szép gesztust.
Ha emiatt elkezdesz a pároddal veszekedni én az ő helyében elgondolkodnék a szakításon. Volt már olyan párom hogy semmi dolgok miatt kezdett el velem kötözködni, meg rugdosodni meg mittudom én milyen aljasságokra, mert olyanja volt a csajnak. Nem biztos hogy ebben az esetben a hajléktalannal van probléma.
3-as
A kaja vásárlására írtam, hogy én is jó gondolatnak tartottam.
A vásárlás és a beszélgetés két külön alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!