Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ez egy új munkahelyen?

Gáz ez egy új munkahelyen?

Figyelt kérdés
Ha sok dolgot még nem tudok és sokszor kérdezek, írok emailt a felettesnek. Akár napi kétszer is. Engem ez biztonságérzéssel tölt el mert sajnos sokszor bizonytalan vagyok magamban és jól akarok mindent csinálni meg haladni akarok a dolgommal

szept. 5. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Az elején nem mondanám, a próba idő vége közeledtéhez viszont szerintem már gáz.
szept. 5. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán, sokkal jobb mintha rosszul csinálnád
szept. 5. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez normális szerintem egy új munka esetében. Senki nem úgy születik, hogy ért bármihez. Mindent meg kell tanulni. Az ha kicsit ügyetlenebb vagy, vagy nehezebben tanulsz, szerintem az is teljesen normális, hétköznapi, emberi. Viszont kevesen tolerálják hosszútávon. Az emberek általánosságban, türelmetlenek, frusztráltak, rosszindulatúak és nem éreznek empátiát. Szóval érdemes kis extra szorgalommal hozzáállnod az elején, hogy minél hamarabb elérd, hogy ne függj senkitől.
szept. 5. 19:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Inkább, mint hogy elcseszd.
szept. 5. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Senki se szereti betanítani az újakat, ezt jobb ha tudod.

Hátráltató tényezőként fogják fel.

szept. 6. 00:19
 6/12 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam ha még teljesen új vagyok
szept. 6. 06:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez normális, amit írsz. Ha a munkatársak emiatt szemétkednek, akkor jobb, ha felmondasz próbaidő alatt.
szept. 6. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Más dolog zöldfülűként ott ülni és más dolog ha zöldfülűként kezelnek.

Türelem, idő, energia = gond, ezért nem szeretik!

szept. 6. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A betanítás valamelyest egy önzetlen, segítőkész megnyilvánulás egy olyan társadalomban ahol az emberek önzők és egyáltalán nem segítőkészek.
szept. 6. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy ideig ok de aztan inkabb öregebb kollegat kerhetned higy figyeljen rad?

Enis ilyen vagyok am, 2 het utan a fönök odajött hogy esetleg kevesebbet irhatnek :-D opyam ciki volt

szept. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!