Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok munkahelyen...

Miért vagyok munkahelyen ennyire balek?

Figyelt kérdés
Alkalmi munkás vagyok, (mint segéd), viszont mint ha nem nekem lenne ki tálalva a munka, amit kérnek a kollégák soha nem találom meg, (hogyha mégis akkor nem azt viszem oda amit kérnek. Például mondják nekem hogy vigyek oda nekik szeget (kertelni), én nagy szeget viszek oda, és akkor mindenki nevet rajtam hogy mekkora egy analfabéta vagyok hogy nem viszek oda normális szeget. Ugyan úgy vagyok az anyag keveréssel is, vagy többet vagy kevesebbet keverek, és emiatt is leszólnak. Emiatt eléggé zavarba vagyok, és amikor más munkahelyen vagyok, vagy ugyanott akkor eléggé rá stresszelek ha valamit oda kell vigyek nekik. Úgy érzem nem vagyok jó semmire, mit tegyek? Mi lessz így velem ha például családom lessz? Miből tartom el őket, mert ha ilyen ügyetlen buta vagyok, akkor nem nagyon lessz stabil munkahelyem. Nem értek semmihez, mit tegyek? 22F
aug. 5. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagy benne? Én nem aggódnék és nem írnám le ennyire magam, meg fogsz szépen lassan tanulni mindent. Lehet neked több idő kell. Nincs ezzel semmi baj.
aug. 5. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj masik munkahelyre
aug. 5. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj valamilyen szakmát.
aug. 5. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A munkatársaidban is van hiba, hogy ha nem világos hogy pl milyen szeget kérnek. Kérdezz vissza, ha kérnek valamit, hogy milyenre gondoltak. Anyag keverésnél is lehet kérdezni, hogy pl 20 liter kell vagy 30. Valószínűleg ők sem tudják megbecsülni, hogy egy adott munkához mennyi kell, csak áttolják rád a felelősseget. Amúgy idővel belejössz majd a dolgokba.
aug. 5. 18:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Már lassan egy éve de még mindig hadilábon állok a teljesítéssel, mindenképp azon vagyok mindennap, hogy meg feleljek mint munkás, de sokszor egy két ballábas fogyatékos embernek érzem magam, így emiatt egész nap rossz kedvemből melózok, pedig nagyon szeretek dolgozni. Reggel jó kedvvel indítok de utánna úgyis el van cseszve minden.
aug. 6. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd, hogy elrontsák a kedved. Azt ugye tudod, hogy nagyon sok múlik a kollegákon is. A leírásod alapján nem valami együtt érző, kedves emberekről van szó. Nem feltétlen te tehetsz mindenről.

Esetleg nem tudsz váltani másik munkára. Vagy esetleg valamilyen szakmát ki tanulni?

aug. 6. 06:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Keress másik munkahelyet.
aug. 6. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!