Valójában ezért nem tudok továbblépni?
Mint korábban is írtam hogy nagyon hiányzik a múlt, a gyerekkorom.
Aztán írtátok hogy éljek a mostban stb.
Próbáltam is aztán feladtam.
Rá kellett jönnöm hogy miért csak a múlton rágódok. Egyszerűen azért mert semmi sem tesz boldoggá mostanában. Engem nem érdekel se a gyerekvállalás, se párkapcsolat, se munkahely de még a pénz sem.
Amikor gyerek voltam akkor még olyan másképp láttam a világot, újdonságot jelentettek különféle dolgok. De ezek az érzések egyszerűen eltűntek. Tapasztaltabb lettem, sokat csalódtam stb.
Arról nem is beszélve hogy nagyon gyorsnak érzem az idő múlását,nem úgy mint gyerekkoromban. Nem tudom van e ebből kiút.
Hát nem te vagyok, de átlagosan ötévente átélek egy krízist, amikor szó szerint azt írnám le, amit most te. Akkor van ez, amikor egy korszak éppen véget ér, de az még nem bontakozott ki, hogy mi jön helyette.
A konkrét érzést az váltja ki, hogy a régi célok már nem motiválnak, de még nem engedtem el őket, az új célok pedig vagy nem tiszták, vagy ijesztőek és idegenek. Ha a pillanatra vetítem, akkor konkrétan az van, amit írtál: semmi nem érdekel és semmitől nem élek meg sikerélményt.
Eddig mindig sikerült túljutni ezen az időszakon, csak fel kellett dolgoznom a következő lépcsőfokot, és elgyászolni az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!