Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet továbblépni?

Hogyan lehet továbblépni?

Figyelt kérdés

Van ez a férfi, aki éveken keresztül szórakozott velem, nem tudom, hogy szándékos volt-e, vagy tényleg nem tudta mit is akar valójában, de végül eljött a pont, amikor elegem lett és ő is felfogta, hogy nem kell tovább erőltetnie. Hetek óta nem beszéltünk, aminek örülök mert hatalmas teher volt már ez nekem, de nagyon fáj végignézni ahogy most más nővel kezd úgy bánni a szemem láttára, ahogy azelőtt velem, dühös vagyok, amiért olyan üressé tett engem miközben ő éli tovább az életét mintha mi sem történt volna. Hogyan tudnék tovább lépni? Hogy engedjem el ezeket a dolgokat? Hogy kell "meggyászolni" egy ilyen kapcsolatot? Miért fáj és hiányzik annyira, ha folyton csak a rosszat kaptam tőle, jót csak annyit ami arra elég hogy ne lökjön el magától teljesen? Nap közben igyekszem nem gondolni erre, de éjjel állandóan felkelek és ezen kattogok, hetek óta nem alszom. Sokan vagyunk itt, abban bízom, hátha valaki el tudna látni egy tanáccsal, vagy csak egy gondolattal ami neki segített túllendülni egy hasonló időszakon. Vagy egy film, ami segíthet, egy zene, egy könyv, bármi.

26/N

máj. 31. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Pont ezért ne bánd, mert most így viselkedik.
máj. 31. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem az érkező válaszoktól leszel jobban. A könyv, film, videó nem rossz, de nem tartalmaz egy nagyon fontos dolgot. Téged.

Mondjuk azt sem értem milyen zene segíthet a pszichés egészségeden, vagy hogy gondoltad.

Empatikus társaság kell neked, aki nem ítélkezik, barát, családtag, vagy akár szakember, aki segíthet.

máj. 31. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj csavarogni, társaságba,az idő majd megoldja...
máj. 31. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy csak az idődet pazarolta. Te többet érsz annál, hogy bárki játsszon az érzelmeiddel. Keresd a dolog pozitív oldalát, találkozz a barátnőiddel, épitsd a karrieredet. Idővel lesz nála jobb párod.
máj. 31. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!