Nagyon bűntudatom van Mit tegyek ?
Ma egy lány osztálytársamnak fogtam meg a kezét
Mivel megkérte hogy segítsem fel!
Ez meg is történt, de egyből engedtem is el…s nem megfontoltan cselekedtem… s most lehet akármennyire is hülyének hangzik, de most nagyon bűntudatom van..
Barátnőm van, s nem szeretném neki ezt elmondani, mert tudom milyen, de most ez engem nagyon nyomaszt… nekem csak ő kel
Illetve engem az a lány egyáltalán nem tudd érdekelni, meg se semelyik..
18 F
Tehát nem vagy egy bunkó paraszt, felsegítettél valakit, mert TE jó ember vagy, és ez olyan nagy dolog? A barátnőd pedig valószínűleg féltékeny lenne/megsértődne, hiszen akkor nem is írtad volna ki a kérdést.
Volt már hasonló helyzet a múltban, amire rosszul reagált?
Gyónd meg a templomban, mert ez nagyon nagy bűn. De lehet, hogy még a rendőrségen is vallomást kell tenned, mert ez már egyenesen bűncselekmény.
A barátnőd egy beteg elméjű pszichopata, ha ezért hisztériázna.
Köszönni köszönhetsz más lányoknak, vagy az is félrelépés?
#7 nem beteg elméjű pszichopata, azért ennyire nem kell túlzásba esni, de nagyon erős a gyanum, hogy szorongó kötödés áll a háttérben.
Kérdező, a barátnőddel nézzetek utána, hátha ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!