Mit csináljak, hogy ne érezzek bűntudatot?
Egy társasággal felelsz vagy merszeztünk és azt kérdezték mikor 💩am be utoljára.
Mondtam, hogy tavaly nyáron, aztán mindenki elkezdett nevetni.
Ezután elmondtam, hogy azért, mert daganatom volt meg emellett sok más bélbajom a kórházban és ha nem tudtam volna üríteni,akkor vagy meghalok, vagy túlélem rákkal. Szóval kaptam erős fájdalomcsillapítókat amitől bealudtam, közben vénán keresztül kaptam a turbó hashajtót.
Ezt elmeséltem és úgy szégyellték magukat a többiek, hogy inkább abbahagytuk a játékot és úgy érzem én tettem tönkre a hangulatot, mert utána már nem volt olyan a buli. Nem kellett volna elmondanom nekik? Hogy érezzem jobban magam? Folyton ezen agyalok.
Abszólút igaza van az egyesnek.
Teljes mértékig ugyanez az én véleményem is
Akkor tudod, milyen törékeny az élet! Vannak sokkal fontosabb dolgok, hogy mit gondolnak mâsok. Adj nekik időt, át fogják gondolni. Te pedig nyugodj meg, és maradj továbbra is őszinte! Nem kell, hogy átformáljon ez a világ!
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!