Mit csináljak? Poénnak indult, de bűntudatom van.
Fogadásból jelentkeztem egy tehetségkutató versenyre a városunkban. Csoportos témában indultam és ezt a videót küldtem be: http://www.youtube.com/watch?v=DHpluwP328A
Viszont azt hittem hogy a bírák ismerik, vagy legalább van annyi eszük hogy kitalálják hogy ez nem az enyém, hanem egy internetes mém. Mondjuk letöltve e-mailban küldtem. Mindent kamut adtam meg. Cserélt IP-ről küldtem és kamu e-maillal, meg a szokásos többi. Viszont jött a válasz hogy bejutottam a selejtezőn és várnak minket a fellépésen. Először csak egy hatalmasat röhögtem, ugyanis én biztos hogy nem megyek, de szerintem a csávó se. Viszont így belegondolva kilöktem egy valakit a versenyből, aki biztos készült rá. Ez először eszembe se jutott. Szerintetek jogos az öntudatom? Tényleg csak egy poén volt. Nem is sejtettem hogy ilyen segghülye bírák lesznek....
Szerintem azon a selejtezőn nem volt létszám határ, tehát minden értékelhető "produkcióra" válaszolhattak.
Nem hiszem, hogy kilöktél valakit, sőt szerintem nem is tartják számon ki ment el és ki nem azok közül akik kaptak válasz levelet.
XDD
"ugyanis én biztos hogy nem megyek, de szerintem a csávó se" ezen nagyon röhögtem :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!