Szerintetek kellene hogy bűntudatom legyen?
28 éves vagyok. Van egy férjem, akit szeretek, egy fiam, és úton a kislányom. Szeretem a családom.
A szomszedban lakik egy lány, annyi idős mint én. Jóban vagyunk, neki is vannak gyerekei, a gyerekek is elvannak egymással.
A lánynak van egy öccse. Kb mindigis közömbös volt a számomra. Jófej, ha latjuk egymást köszönünk a masiknak és ennyi.
Kb fél éve a srac rámírt facebookon. De csak ilyen "szia, mizu" jellegű beszelgetés volt, semmi több. Utána még 1-2 alkalommal írt és ennyi. Közöltem vele, hogy részemről több nincs e dolog mögött, mint ami látszik, hogy beszelgetünk. Több nem is lesz.
Ám most kb 1 hete megint elkezdett írni. Eleinte még csak a szokasos szia mizu, majd tegnap már próbálta a szex fele terelni a témát. Vettem a lapot, vagy nem írtam vissza, vagy tereltem a témát. Nem akartam megbántani.
Ma viszont elkezdett jönni azzal, hogy megfogná a fenekem, meg hogy miket csinálna velem. Na én széoen elmondtam, hogy ezt ahogy kigondolta el is felejtheti, számomra a férjem létezik és ennyi. Írtam neki, hogy meg amúgy is, a hazassággal hűseget fogadtam.
Ezen megrökönyödött, meet multkor látott a szomszédba állítólag sírni (amire én valahogy nem emlékszem) egy hűtlenség miatt.
Leírtam neki, hogy semmi hűtlenség nem történt, elképzelésem sincs mire gondol.szeretem a férjem, ő is engem... lehet valami veszekedést láthatott, vagy nem tudom. Nem árulta el mire gondolt.
És most ő akadt ki rám, mert én tetszem neki, többen bízott. Hogy akkor minek beszelgettem vele.
En az elején tisztáztam. Tudja, hogy ferjnél vagyok, a ferjemet is ismeri. Tudja azt is, hogy babát varok. Engem totál meglepett a reakciója.
Hozzáteszem 7 éve kapcsolatban él, 2 éve viszont nem tudja, nen akarja a csajt levakarni magáról, olyan a viszonyuk.
Engem most gyötör a bűntudat, mert engem hibáztat, holott nem érzem magam egyáltalán annak...
Illetve azért is bűntudatom van, mert ott a férjem, mit beszélgettem vele, meg ha csak ilyen szia, mi a helyzet szintü beszelhetések is voltak. Sosem töröltem ki, barmikor férjemnek is megmutatnám (nem szoktuk egymás beszélgetéseit olvasgatni)
Ti külső szemmel hogy látjátok?
Férjemnek elmeséltem, nehogy mástól, mashogy hallja vissza.
Tegnap beszélt is s sráccal. Kiderült nem ő irogatott, hanem az egyik exe, aki feltörte a fiókját. Már fel is jelentette miatta, mert nem csak nekem, hanem más lányok is számoltak be ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!