Mit csináljak, hogy ne legyen bűntudatom, ha hétvégén nem tanulok?
Csütörtökig vannak óráim az egyetemen,csütörtök este pedig hazajövök. A helyzet az, hogy sokszor kapunk 1-2 oldala esszéket,hogy írjunk,illetve elég sokat kell olvasni, és mivel én nem vagyok túl jó viszonyban a lakótársaimmal, ezért órák után 2-3 órát minimum ezeket csinálom hétközben. Ha zh-t írunk, akkor természetesen hétvégén is órákat tanulok rá, de általában hétköznap jópár dolog rögzül.
A helyzet az, hogy az évfolyamtársaim hétköznap össze-vissza bóklásznak, minden nap szinte Kauflandba, vagy valahova mennek, és normális,hogy hétvégére marad nekik a sok tanulás. Nekem visszont hétvégére sokszor alig marad valami, ami miatt bűntudatom van, hogy más hétvégén is tanul, és pedig nem.
Hülye vagy, erre nem tudok mást mondani.
Szerintem bűntudat helyett találj ki valami aktív programot, vagy csak szimplán legyél a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!