Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell mindig teperni,...

Miért kell mindig teperni, teljesíteni? 💦🚴🏽🏋🏽💦

Figyelt kérdés

A családban jó kisfiúnak/kislánynak, az iskolában jó tanulónak, a munkahelyen jó munkaerőnek kell lenni!

Mindenhol a teljesítményt nézik, "MI LESZEL, HA NAGY LESZEL?", valahova el kell jutni (mondjuk a csúcsra)!

Egész életünkben hajtunk, teperünk... Miért is?!

Ja igen, az ELISMERÉSÉRT🏆, a nagy RESPECT-ért🥇, hogy lettem "VALAKI"! 🤔

VALAKI, akiből még lehet hasznot húzni! 🫵👍

Már megint a teljesítmény! Hát a csúcson is ez van?! 😵

Senki se kíváncsi arra hogy KI VAGYOK?, HOGY VAGYOK?, ÉRDEKEL -E ez az egész?!

Hajtás, teperés, bizonyítás az élet! 💦🚴🏽🏋🏽💦

Nincs megállás, mert akkor haszontalan vagy!

Kinek bizonyítok és miért bizonyítok?

szept. 4. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
❤️
szept. 4. 16:03
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Jogos
szept. 4. 16:11
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Ne masoknak akarj megfelelni, magadnak eld az eleted!
szept. 4. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
37%
Szuper, a panaszáradat megvan, már csak a kérdést várjuk.
szept. 4. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Ezt az emoji shitposztot kérlek itt ne. Nem lehet komolyan venni.
szept. 4. 16:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Mert kell egy cél az életben ami felé megyünk. Elméletileg mindenkinek van egy célja akinek nincs annak az hogy minden ugyanúgy maradjon és azt követi onnan nem mozdul ki.

És mert nem tapasztaltuk meg a feltétel nélküli szeretet. Bár egy teljesítmény orientált világban élünk szülők is sokszor csak jót akarnak a gyereknek.

De az érzelmi rész hátrébb szorult és nem kapjuk meg azt, hogy most elég az amit nyújtasz nem kell több. Vagy nem érzed magad fáradtnak? Tarts egy kis pihenőt fontosabb az, hogy te jól légy. Vagy én akkor is büszke vagyok rád ha nem vagy a legjobb formádba. Elfogadlak és szeretlek ahogy vagy ha ezt most nem szeretnéd csináljunk valami mást aztán később ha lesz kedved pótoljuk. Vagy ha most nem akarsz edzésre menni az is teljesen rendben van. Azért csinálj valamit,mert szereted vagy van egy célod amit teljesíteni szeretnél.

Így felnőttként már magadnak kell megadnod ezeket a kimaradt mondatokat. Mond azt magadnak hogy teljesen elég amit most nyújtani tudok és büszke vagyok magamra. Vagy tudom, hogy szerethető vagyok anélkül is, hogy ezt megcsinálnám. Szeretem magamat és megengedem magamnak, hogy pihenjek. Tudom, hogy általában mindent tőlem legjobb módon csinálok pont ezért megengedem magamnak, hogy néha hibázhassak hiszen emberi mi voltunk része. Megengedem magmnak a kikapcsolódást a barátokkal és az önfeledt szórakozást.

Nyílván élsportolóként gondolom ez azért nehezebb főleg ha van egy célod, de megéri ezeket beiktatni az életedbe nem leszel ezektől gyengébb csak talán kicsit nyugodtabb és pihentebb.

szept. 4. 16:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem lenne ezzel gond, ha a mértéket tudná mindenki.

Meg azt, hogy nem a másikhoz kell hasonlítani magunkat.

szept. 4. 17:54
 8/14 Senior Séf ***** válasza:
33%
Ilyen az élet. Elsőnek kell lenni, mert a célba másodikként beérő versenyző már a kutyát se érdekli.
szept. 4. 18:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Itt is azért előjött két indok ami miatt valaki túl hajthatja magát.

Bár a másikhoz hasonlítás szerintem sokszor inkább lehúzza az embert és pont cselekedni nem akar aki úgy érzi rosszabb mint a másik (ér cáfolni!).

De a figyelem az lehet egy ok arra, hogy túlzásba vigyjed a dolgaidat ha azért csinálod annyira tökéletesen, hogy figyeljenek rád. Megdicsérjenek elismerjenek.

szept. 4. 18:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ez az rövid az élet
szept. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!