Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nornális hogy egyetem mellett...

Nornális hogy egyetem mellett nem tudok olyan jól teljesíteni a munkában?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok, 30 kreditnyi tárggyal. A munkát este tudom megoldani, gyakran reggeltől este 10ig talpon vagyok, vagy éppen hajnalban kelek. Idén írom a szakdolgozatomat is és nyelvvizsgára meg mesteres felvételire is készülök mind emellett.

2023. márc. 10. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

huhh az kemény. Nekem az előző félévek voltak ilyenek, épp azért, hogy most 10 kreditem legyen, és sok energiám munkára.

Normális, hogy ennyi minden mellett nehezen megy.

Az nem normális, hogy ennyi dolgod van. Utolsó félévben nem kellene ennyi kreditnek maradnia, plusz a nyelvvizsgát csinálhattad volna korábban. Mesteres felvételire nem tudom mit készülsz, gondolom más mesterre mész mint a bsc-d, esetleg külföld? (És ezért kell a nyelvvizsga)

Szóval. Normális, de tehettél volna ellene, ha korábban megcsinálod a dolgaidat, jobban tervezel előre. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni.

Kitartást és sok sikert!

2023. márc. 10. 07:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem kicsit túlpakoltad a féléved.

Mármint utolsó félévben nyelvvizsgázni nem a legjobb ötlet mert ha nem sikerül akkor nem kapsz diplomát.

Emellett még 30kredit ÉS szakdolgozat pedig nagyon sok egyben alapból.

Jobb döntés lett volna valszeg ha rátolsz egy fél évet és nem hagysz mindent az utolsó pillanatra.

Még munka nélkül is sok ez, ráteszel napi 4 órát erre és egyenes út a kiégéshez

2023. márc. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!