Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetemen oké középszerűen...

Egyetemen oké középszerűen teljesíteni?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem a legrosszabb vagyok a csoportból, de nem is a legjobb. Vannak hibáim azért jócskán de majd fejlődök.

2023. nov. 2. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez bárhol elfogadható, nem lehet mindenki mindenben a legjobb vagy a legrosszabb. A lényeg, hogy legyen egy jó átlagos teljesítményed.
2023. nov. 2. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen oké. Legyen meg valahogy a papír, onnantól a diploma darab-darab, a lőtéri kutyát se érdekli, hogy eminens hallgató voltál-e.
2023. nov. 2. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen és főiskolán az is hatalmas szám ha középszerűen teljesítesz. A 2000-es évek után egyre többet várnak el a diákoktól.
2023. nov. 2. 12:18
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Bárhol oké lenne. Egyetemen az is nagy szó sok szakon, ha időben teljesíted a tárgyakat és nem buksz/csúszol.
2023. nov. 2. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha erdekli az embert akkor nem. Nekem sokkal jobb elfoglaltsagaim voltak mint a tanulas. Nem is tanultam halalra magam.
2023. nov. 2. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadható, de kérdés, hogy van-e értelme? Én már bánom, hogy így alakult, igaz, az első 2-3 félévben rengeteget vesződtem a tanulással, és a tárgyak 20%-ából buktam "csak" meg, a második 2-3 félévben privát okok miatt alig tanultam és 80%-ból megbuktam, így az első 6 félévben összehoztam egy jókora csúszást, amit az utolsó félévekben, vért izzadva ledolgoztam. Nem voltak tanulási stratégiáim, az igaz, de az is, hogy volt, hogy inkább lazsáltam, depressziósat játszottam, piáltam vagy szerelmi bánatom volt ahelyett hogy nekiültem volna és MINDEN ÁRON bebiflázom az anyagot.

Ma sokkal, de sokkal előrébb lennék, az a minimum, hogy jó helyen lettem volna gyakornok, jó témában írom a szakdolgozatom, talán egy mesterszak is belefért volna.

Manapság azért izzadok vért, hogy a felét összzehozzam annak, ami ez alapján összejöhetett volna.

Ez egy piacképes szak, annak megfelelően motivált emberek tömkelegével, nagyon nem mindegy, hogy ezt a szintet hozza-e az ember, kiemelkedik-e az átlagból, vagy csak kullog utána.

2023. nov. 2. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik legrosszabb voltam az évfolyamomban, és nem érdekelt, hogy ez oké-e. Mellette volt mindig 1-2 állásom (ott nem én voltam a legrosszabb), megtanultam plusz egy idegen nyelvet, dolgoztam külföldön, és amúgy diplomázás óta soha, egyszer se kérdeztek rá, hogy te amúgy hanyas voltál? Az előéletem nézik, és ez alapján előbb vesznek fel a kettesemmel, mint mást egy ötössel, aki nulla tapasztalatot, tud felmutatni.
2023. nov. 3. 07:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Ha lediplomázol, senki nem fogja az indexedet nézegetni, sőt, még a diplomád értékelését sem, csak a sorszáma kell majd a munkaügyesnek, meg az, hogy elvégezted.

A karrier szempontjából pedig az számít, hogy te az ott megszerzett tudást mennyire tudod majd a munkába átültetni. Az osztályzás egyébként sem tükrözi feltétlenül a mögötte álló tudást. Ez középiskolában is így van, de főiskolán, egyetemen meg hatványozottan igaz.

2023. nov. 3. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen tökéletes nincs, de törekedni kell rá. Hogyha még mellette dolgozol, vagy ismerősöket, barátokat szerzel szerintem sokszor többet ér, mintha mindenből jeles vagy. Ha ösztöndíjra pályázol akkor viszont kellenek a jó jegyek.
2023. nov. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!