Ha bébisziterkedni akarok, akkor vihetem az én gyerekemet is?
Nem hinném, hogy sokan örülnek neki. Ők a saját gyerekük ellátásáért fizetnek, nem a magán dolgaidért. Autószerelőként sem vihetnéd a saját kocsidat, munkaidődben szerelni.
Ráadásul a gyereked fertőző, eltör valamit, eleszi a fiam kajáját, veri,...
Hat abban az esetben nem problema szerintem ha a sajat otthonodba vallalod ugy hogy van gyermeked es ezt le is tisztazod..
Az nekem nem tetszene hogy ugy jossz ide hogy fizetek erte es a gyerekedet is hozod. Az mas ha ismerjuk egymast , rokon vagy, vagy csak barat.
Hogy ha eleve úgy hirteted magad hogy le van tisztázva hogy csak a saját otthonodba és saját kisgyerek mellett vállalsz bébiszitterkedést akkor nem látok benne problémát. Valaki biztosan lesz akinek így is meg fog felelni a dolog, bár őszintén nem hiszem hogy túl népszerű lenne ilyen feltételek mellett.
Másik részről ez nem egészen olyan egyszerü hogy leraksz két gyereket egymással szemben hogy akkor most szórakoztassátok egymást. Egyáltalán nem biztos hogy jól kijönnének egyáltalán, ez is teljesen személyiségfüggő. Illetve az sincs garantálva hogy nem esnek a másiknak ha épp elfordulsz egy fél percre, utána meg magyarázkodhatsz a szülőknek hogy mitől lila a gyerekük szeme. Extrém példa, de például te sem örülnék annak ha bedobnának egy szobába egy teljesen idegennel hogy kártyázzatok egyet.
4. Munkaidő után!!!
A kérdezőnek az a munkaideje, amikor szitterkedést vállal. Tanuljunk már meg 2024-ben szöveget értelmezni. Borzalmas, hogy nem megy sokaknak.
Én is azt, gondolom, hogy ha ez le van tisztázva, és a saját otthonodban vagytok, akkor oké.
De hogy te viszed másokhoz a saját gyereked is, az nincs rendben.
Egy idegen házban még nem is az, hogy nem jön ki a másik gyerekkel, de ha kárt okoz?
Nem értem ezt hogyan képzelted?
Ez úgy hangzik, mintha olyan embert keresnél, aki fizet neked azért, hogy az ő gyereke - az ő saját otthonában - kötelezően szórakoztassa a te gyerekedet.
Próbáld ki, hívd át valamelyik gyerekes szomszédot, lökd be a két gyereket egy szobába, hogy "naaa, gyerünk játszani!", aztán pár óra múlva adj a szomszédnak pénzt, és küldd őket haza. Hülyén hangzik, ugye? Pedig te pontosan ezt akarod csinálni.
Biztos, hogy nem engedném, hogy behozd a gyereked. Nem ismeri a szabályokat. Szétrámolj mindent, koszt csinál akaratlanul is. Aztán úgy gondoltad, hogy majd csak az otthonról hozott kaját eszi? Biztosan nem fogja kinézni a másik gyerek szájából a falatot vagy hisztizni, hogy ő is azt akarja enni. Ha vita van köztük kinek a pártjára állsz? Egy idegen gyerek az enyém napirendjét is felforgatja.
Azért vagy bs., azért kapsz fizut, hogy az enyéimre figyelj és csak azokra, nem megosztva a tiéd és az enyém közt... Ha ezt akarnám, beadom napközibe 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!