Egy hajléktalannak kinéző embert hogy szólitsak meg ha segíteni akarok?
Figyelt kérdés
Akinek csak az öltözetéből lehet sejteni hogy az de ki tudja lehet nem az, nem akarom megbántani hogy annak nézemaug. 26. 21:38
1/6 anonim válasza:
hej mia kend tyuaknyó hee
a metróba lakik itt be'? :D
2/6 anonim válasza:
dimbes dombos hegytetőn kuka volt a szeretőm
szemét volt a jelem is akarsz-e most kekszet is?
van egy százasod buszjegyrekellll?
3/6 anonim válasza:
Hát,ha úgy van akkor menj oda és kezdj el vele beszélgetni és onnan biztos megtudod ha hajléktalan és segítségre lenne szüksége.De akin egyértelműen látszik azt meg lehet ismerni azért.Én nem vagyok gazdag viszont mindig adok nekik pénzt. Bár olyan nem volt hogy nem lehetett eldönteni hogy hajléktalan vagy nem.
5/6 anonim válasza:
Többször láttad már a térségben? Ha igen, esetleg kb így:
"Elnézést, de többször láttam már az utcában (vagy más helyen), és azt érzem/gondolom, mintha Önnek segítségre lenne szüksége?
Mi az, amiben segíthetnék?".
6/6 anonim válasza:
Sehogy! A legtöbbjüknek nincs igénye arra, hogy kitörjön abból az életvitelből, amelyben él, - ráadásul ezt a problémát nem az egyén szintjén kell kezelni, megoldani. Akinek ez feladata lehetne, lenne - és az eszközparkja is meg van ehhez, - az meg magasról tesz erre, - csak a saját megélhetésének szintjéig piszkál bele a történetbe. Egy ideig kajával próbáltam támogatni egyet-egyet és az összes ilyen irányú törekvésem gyakorlatilag követelőzéssel ért véget! A budapesti jelzőlámpáknál, gyalogos átkelőknél, üzletközpontok bejáratánál és az aluljárókban 15 perc alatt le tudnád nullázni a saját számládat, ha mindenkinek "csak egy 200-ast" adnál, - annyi a kéregető a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!