Csak én akarok kiszállni ebből a társadalmi játékból hogy az alapján vagyok megitélve, értékelve hogy mim van mennyi pénzem van és inkább maradok egyedül?
Figyelt kérdés
aug. 30. 19:22
1/5 anonim válasza:
Másnak meg gyereke van akkor kb leprás is.
2/5 anonim válasza:
Most ez itten társadalomkritika vagy párkeresés sikertelensége miatti önsajnáltatós kérdés? Először már kezdtem örülni, hogy majd részletezed mennyire rossz, hogy az emberek kapzsik, túlfogyasztanak, felszínesek, közösségi oldalaikon kamu kirakatéletet élnek stb... erre végén kiderül, hogy annak tudod be a sikertelenséged a nőknél, hogy csóró vagy. Aaaah francba... :(
4/5 A kérdező kommentje:
szó sincs itt párkeresésről, és nem sajnáltatom magam egyszerűen az emberi felszinességből van elegem, és belefáradtam, hogy még a baráti társaságomban is ez lett a fő téma és ez alapján megy a másik megitélése, hogy mije van, mennyi vagyona van, hol volt nyaralni és az mennyibe került, stb. Az emberi értékek meg semmit nem számítanak már, az alapján senkit nem itélnek meg, hogy mennyire jó ember.
és igen az is gáz, hogy az emberek kapzsik, túlfogyasztanak, felszínesek, közösségi oldalaikon kamu kirakat életet élnek stb..
aug. 31. 00:50
5/5 anonim válasza:
Sokan valóban ilyenek alapján ítélnek meg másokat, ami teljesen jogosan zavar, azonban, szerencsére, ott még nem tartunk, hogy ez a fajta felszínesség nagyon elterjedt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!