Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a hobbitok ? Mennyi pénzt...

Mi a hobbitok ? Mennyi pénzt szántok rá ?

Figyelt kérdés

szept. 3. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sport, utazás, túrázás.

Edzés havi 18.000, kellenek ruhák, cipő, néhány kiegészítő, ez kb 50.000 lehet évente, utazásra kb évi 1millió, túrázáshoz ruházat, egyéb dolgok, (hótalp, hágóvas, magashegyi bakancs, hátizsákok) kb 3-400.000 értékben van és nagyjából 10 évente cserélődik, tehát évi 40.000. Ez akkor nagyjából évi 1.3millió Ft.

szept. 4. 07:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Zenével kapcsolatos a legdrágább hobbim.

Hi-Fizés: egy középkategóriás autó ára ment el indulásnál, ma már csak pár ezer Ft havonta, a lemezekre.

Koncertek: pár ezer, havi szinten.

Zenélés: még előtte állok a komolyabb költésnek, várom, hogy a gyerekeim eldöntsék, melyik hangszerben szeretnének, profi szinten, elmélyülni.

szept. 4. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Színház, koncert, mozi - viszonylag sok pénz elmegyek ezekre, átlag havi 100e Ft.

Többi hobbira nem olyan sok. Pl. bélyeget gyűjtök, az elmúlt években már egyáltalán nem költöttem rá.

Túrázás - havi 10e Ft körül, főleg vonatjegyre... ill. mivel idén kezdtem el ezt a hobbit, azért volt egy combosabb költekezés az elején, amikor vettem különböző időjárásokhoz megfelelő túracipőt, spéci nadrágot, túrahátizsákot.

Utazás - változó, úticéltól és programoktól függ.

szept. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!