3/20 bekesboszi válasza:
szimulátor játékokkal játszani Pc-n
4/20 anonim válasza:
A hobbitok kis termetű, emberszerű erdei lények.
5/20 anonim válasza:
Kondi/sport/kirándulás, különbözö kultúrák ételeinek elsajátítása/főzése, olvasás, régen sokat sorozatoztam de manapság elég kevés jön ki ami lekötne.
6/20 A kérdező kommentje:
#4 szabadidős tevékenységekre gondoltam 🙂
2023. jan. 23. 20:09
9/20 anonim válasza:
Én szeretek, kertészkedni,de gyakorlást igényel még. Gyümöcstermesztés inkább ami tetszik egyelőre. Aztán mivel a kertben mozgok így a madarak megfigyelése, amiben még gyerek cipőben járok, de majd több időt szentelek ra,akár a természet fotózásra. Mobillal mindig fotóztam. Igaz nem drága mobeszok voltak. Egyszer majd géppel is megtanulok normálisan. Addig kattingatok mobillal, ha látok valami nekem tetszőt és szépet. Ja meg sütni imádok még. De inkább házi sütikre fordultam át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!