Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki volt hasonló mélyponton,...

Aki volt hasonló mélyponton, hogy jött ki belőle?

Figyelt kérdés

Előre is bocs a siránkozásért ha annak tűnik.

Durván az elején kezdem-.

35 éves férfi vagyok.

Apám gyerekkoromban meghalt de az lényegtelen, tavaly házasságomnak vége lett mert lett volna egy gyerekünk aki elment, elváltunk, közös lakás volt még törlesztővel, .

Anyám idén hunyt el.

Tesóm 15 éve külföldön van bizonyos okok miatt azt sem tudom hol él, és elérhetetlen kb.

Most hazaköltöztem mert itt állt üresen a családi ház.

Rokonokkal nincs kapcsolat és időközben a barátokkal is megszakadt a kapcsolat mert elköltöztek.

Pesten dolgoztam de megszűnt az állás tavaly, ezért otthon egy kisebb városban van állásom de csak 290-et kapok Pesten jóval többet kerestem.

És hiába a sok sok álláskeresés beküldött önéletrajz nem jön visszajelzés.

Egyedül egy családi házra a pénz kezd kevés lenni, eladni sem könnyű.

És azt látom , hogy körülöttem mindenki vitte valamire, megtalálták amit szeretnek csinálni sikereket érnek el, nekem meg ismerettség nélkül minden nehezebb.

És olyan mélyponton vagyok, hogy minden éjjel azon gondolkodok , hogy a legegyszerűbb megoldás az öngyilkosság lenne.

Pszichiáternél is voltam 6 hónapig, de nem segített, fizetősre pedig nincs pénzem.

szept. 3. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Saját házad van? És még te nyavalyogsz?
szept. 3. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

minden rossz időszaknak vége lesz előbb-utóbb. Próbáld meg kizökkenteni magad, csinálj új dolgokat, próbálj megbékélni magaddal.

És szerintem keress másik piszchológust, pszichiátert, mert ő tud segíteni ezen a betegségen!

szept. 3. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Átéltem, férfiként, amikor egy rossz házasság után még a lakásom is elveszítettem.

De idővel felálltam, pedig nekem is volt rossz gondolatom, sőt kísérletem is.

szept. 3. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rád járt a rúd mostanában, de feltehetően egészséges, (még) fiatal, független férfi vagy. Ha a ház rossz helyen van a jövőd szempontjából, akkor add el, kezdj új életet lényegében bárhol, ahol szeretnél.
szept. 3. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem neked annyira azért nem szar, legalább van hol laknod, ami saját. + Van melód, tűrhető fizetéssel. Nekem egyik sincs ugyanennyi idősen.
szept. 3. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint van a mondás örökké nem lehet lent lenni csak ha teszel róla.
szept. 3. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szülők halálán kívül voltam másképpen nagyobb traumában, de nem adtam fel a küzdelmet és teljesen visszafordítottam. Úgy gondolom, hogy ki tudsz jönni te is ebből.
szept. 3. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az országban senkim nincs, csak a férjem és a 2 gyerekem. Apu tavaly halt meg, anyu Németországban lakik, testvéreim nincsenek.

Nehezen barátkozok, mert nem bízom az emberekben.

Sokszor túlhajszolt vagyok.

Sokszor pedig magányos.

Hiában van diplomám, ha nem dolgozhatok.

Szóval többen vagyunk rossz helyzetben.

Mindenkinek a saját helyzete tűnik a legnehezebbnek.

Ne add fel!

szept. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!