Úgy érzem mélyponton vagyok. Mit csináljak szerintetek? 22/L
Még nem kezdődött el a vizsgaidőszak nekünk. Jövő hét után fog. 7 vizsgám van, szóval mostantól júliusig folyamatosan tanulnom kell. Semmi program, semmi bulizás.
A barátaim mind más szakra járnak, alig van vizsgájuk, mindjárt végeznek is, buliznak állandóan meg mennek ide-oda. Hívnak engem is, de mindig le kell mondanom... emellett az egyetemen is van egy csomó ismerősöm akiknek az a cél hogy 2-esekkel minél gyorsabban végezzenek. De nekem ez nem megy, én szeretnék jó jegyeket, főleg, hogy sajnos rászorul a családom az ösztöndíjra, nem hagyhatom őket se cserben.
De egyszerűen elkezdtem undorodni a tanulástól. Kb sírógörcsöt kapok ha tanulnom kell...
Egyszer-egyszer elmehetsz bulizni a barátokkal :D Jó jegyeket szeretnél, értem. De attól hogy egyszer azt mondod hogy nem érdekel, megyek és jól érzem magam, nem fog leromlani az eredményed, és a tanulásba se fogsz belebolondulni. Hidd el, ha legalább egyszer kiereszted a fáradt gőzt, sokkal jobban fog menni a tanulás is.
Kitartás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!