Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudok emberek közé menni....

Nem tudok emberek közé menni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években sem bírtam már a tömeget mert elő jött a panibetegség.De mostarra olyan durva lett hogy már a gondolattól hogy emberek közé kell mennem rosszul leszek.

Lehet rá játszik hogy nincsenek barátaim nem tudom.

Vagy csak az állandó stressz

szept. 1. 08:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
A pánikroham valóban nagyon komoly probléma tud lenni. Sokan lebecsülik mert nem tudják a valódi jelentését, de én ismerem jól. Szintén szakembert tudok javasolni. A másik fontos dolog, ezeket az egyoldalú, toxikus és szemét emberi kapcsolatokat vágd ki az életedből. Szerintem ennek is köze lehet a mostani rossz állapotodhoz. Tényleg baromi rossz hatással tudnak lenni az ember hangulatára, önérzetére, jólétére. És a jövőben próbáld is elkerülni a hozzájuk hasonló embereket.
szept. 1. 12:31
 12/17 A kérdező kommentje:

8.

Szekálnak de nem foglalkozok velük

Azt már meg szoktam

szept. 1. 18:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni
szept. 1. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok.

Meg kell oldani, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen, pl. otthoni meló.

szept. 2. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat, hogy minél inkább bezárkózol, nem jársz el otthonról, nem mész emberek közé, ez annál rosszabb lesz és annál nehezebben jutsz ki ebből. Mert egy életet nem lehet teljesen leélni az otthonod falai közt; előbb vagy utóbb úgyis emberi interakcióknak kell történnie.

Nincs esetleg valakid, akivel időnként legalább egy kis sétára el tudnál menni, mondjuk, a városba? Fontos, hogy aprólékosan szoktasd magad az emberekhez, az pedig (érzelmi) támasz, ha közben van melletted valaki, aki közel áll hozzád és nem vagy egyedül.

szept. 3. 19:22
 16/17 A kérdező kommentje:

15. Nem nincsen senkim egyedül a szüleim

Sétálni a szoktam és szeretek is annyi hogy azt is egyedül.

Mikor bent vagyok az városban akkor meg szinte mindig sétálok. Próbálok olyan utcákban menni ahol nincsenek sokan .

szept. 3. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Iskolába hogy jarsz?
szept. 30. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!