Nem tudok emberek közé menni. Mit csináljak?
Az utóbbi években sem bírtam már a tömeget mert elő jött a panibetegség.De mostarra olyan durva lett hogy már a gondolattól hogy emberek közé kell mennem rosszul leszek.
Lehet rá játszik hogy nincsenek barátaim nem tudom.
Vagy csak az állandó stressz
8.
Szekálnak de nem foglalkozok velük
Azt már meg szoktam
Én is így vagyok.
Meg kell oldani, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen, pl. otthoni meló.
Tapasztalat, hogy minél inkább bezárkózol, nem jársz el otthonról, nem mész emberek közé, ez annál rosszabb lesz és annál nehezebben jutsz ki ebből. Mert egy életet nem lehet teljesen leélni az otthonod falai közt; előbb vagy utóbb úgyis emberi interakcióknak kell történnie.
Nincs esetleg valakid, akivel időnként legalább egy kis sétára el tudnál menni, mondjuk, a városba? Fontos, hogy aprólékosan szoktasd magad az emberekhez, az pedig (érzelmi) támasz, ha közben van melletted valaki, aki közel áll hozzád és nem vagy egyedül.
15. Nem nincsen senkim egyedül a szüleim
Sétálni a szoktam és szeretek is annyi hogy azt is egyedül.
Mikor bent vagyok az városban akkor meg szinte mindig sétálok. Próbálok olyan utcákban menni ahol nincsenek sokan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!