Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal, ha...

Mit csináljak a hajammal, ha kezelhetetlen és nem tudok akárhogy emberek közé menni?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy nagyon sűrű, könnyen töredező + zsírosodó hajam van. Sajnos nem mindig tudjuk megengedni magunknak, hogy 4 vagy 6 hetente fodrászhoz menjek (mert ilyen időközönként kellene eljárnom, hogy rendesen kezelve legyen).

Nem szeretném mindig befonva hordani, mert az unalmas, összefogni sem tudom egyszerűen, például amikor késésben vagyok, mert dús, rendkívül, szinte szálanként szétáll, a vége nagyon látványosan töredezett és semmi formája nincs.

Kiengedni sem tudom ugyanezek miatt, és vagy 30 perc amíg kivasalom, erre pedig nincs mindig időm, mert így is nagyon korán kelek az iskola miatt (messze is lakunk, a vonat pedig bár 15 percenként jár, csak az egyikkel érek be időben az iskolába). Ugyanakkor, ha egy kicsit nagyobb a páratartalom, vagy esik, ismét szétáll az egész, és elveszti a formáját, hiába foglalkoztam vele annyit reggel.

Nem tudnátok olyan viselési formákat javasolni, amelyek megfelelőek lennének ilyen esetben? Tudnátok nekem olyan oldalakat/képeket linkelni, ahol egyszerű hajviseleteket magyaráznak el lépésről lépésre, melyeket rövid időn belül el lehet készíteni, és az én sűrű, középhosszú hajamhoz is illik? (2-3 darab hullámcsat nem tartja össze a hajam, sőt, még 10 darab sem...) Esetleg olyan módszereket, amikkel javítani lehetne a hajam állapotán, legyen az sampon, pakolás, akármi, nem tudnátok javasolni? Ha tudtok olyan női fodrászatot, ahol szép frizurákat vágnak, és nem kérik el egy lakbér árát, szívesen fogadom azt is, ha megadjátok a honlap nevét, vagy a címüket.

Köszönöm előre is a segítséget. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok! :)

17/L (nincs sem festve, sem színezve a hajam és soha nem is volt) :)

2016. júl. 18. 14:56
 1/4 anonim válasza:
Kosd fel kontyba, egyszerű es nem al szet minden fele :)
2016. júl. 19. 13:11
 2/4 A kérdező kommentje:

A gond az, hogy felkötöttem, és hónapokig úgy hordtam, mert nem tudtam vele mit kezdeni, de sokan megszóltak a suliba, hogy engedjem már ki, hordjam máshogy, ne így "kössem össze a hajam", meg stb... Jól esett, ahogy mondogatták, na mindegy.

Esetleg valami más ötlet? :/

2016. júl. 19. 13:19
 3/4 anonim válasza:
Sanos nekem is ilyen... De nagyon sok fajta fonás van rengeteg féleképpen befonhatod.... És az úgy nem unalmas..
2016. júl. 31. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ehhez szakértő kell, nem rihegi-röhögi fodrásznőcskék. Az idős Gellei a Bartók Béla úton komoly, keresett hölgyfodrász, első alkalommal azt hiszem, féláron van a treatment, és jár ingyen tanácsadás, megbeszélés a hajviseletről. Ő tudna válaszolni a kérdéseidre. (Írom mindezt pasiként:-D).
2018. márc. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!