Sok hajam van, szeretnék vele valamit kezdeni, milyen frizurát csináltassak?
Figyelt kérdés
Rengeteg hajam van, már nagyon idegesít mert nemtudom kiengedve hordani mindig el kell csatolnom, és még így is az arcomba lóg. Nem lehet befonni mert olyan sok hogy szétcsúszik. Kezelhetetlen. Mindig elcsatolva vagy lófarokba hordom, de szeretnék változtatni Eddig méd soha sem volt fazonra vágatva. Gondolkozom azon is hogy téppetre csinálom, de félek hogy mégjobban megnövelné a volumenjét arra pedig semmi szükségem. Mi a véleményetek? (A válaszokat előre is köszönöm)2016. jún. 4. 14:29
1/2 anonim válasza:
Fokozatosra,igazából bármilyen fazonra vágatod ,mindig erősödni fog a hajad örúlj neki én a keratinos kezeléssel értem el azt a hatást a hajammal ami neked van ,mázlista :)
2/2 anonim válasza:
Így a nyár közeledtével vágass belőle sokat. Én 10 cm-et vágattam belőle, +ritkítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!