Úgy érzem sosem lehetek olyan, mint bárki más, aki sokkal jobb, mint én. Én meg olyan pancser és béna vagyok másokhoz képest. Konkrétan nagyon ki se mozdulok itthonról, most jelenleg munkám sincs.
aug. 1. 18:53
1/9 anonim válasza:
Ne menjél.
aug. 1. 18:54
2/9 anonim válasza:
Nem menj közéjük!
aug. 1. 18:54
3/9 anonim válasza:
Maradj otthon!
aug. 1. 19:02
4/9 anonim válasza:
Úgy érzem, itt komoly gondok vannak az önértékeléssel, ami egy szocio és/vagy agorafóbiát hozott össze. Javaslom ezek kezelését.
aug. 1. 19:05
5/9 anonim válasza:
Először is nem vagy béna, sem pancser. Másodszor, nagyon sok hozzád hasonló ember van, aki szintén nem szeret emberek társaságában lenni. De! Nagyon fontos, hogy teljesen nem kerülheted el az embereket, mindig lesznek olyan szituációk, ami miatt muszáj emberek közé menned. Ezt el kell fogadnod.
Szerintem elsősorban keress munkát, mert a munkanélküliség nagyon depresszióba tud hajtani. Ezt tapasztalatból mondom neked. Covid alatt egy évig nem dolgoztam és ráadásul akkoriban ki sem lehetett normálisan mozdulni itthonról, pedig én sem szeretek emberek között lenni. Ha már beilleszkedtél a munkahelyre és megvan a napi rutinod, sokkal könnyebben lesz.
aug. 1. 19:05
6/9 anonim válasza:
Menj emberek közé. Ne ilyen szarokat nézz. Menj és éld az életed. A számítógép csak tönkretesz. A nácik rohadjanak meg, ne te.
aug. 1. 19:08
7/9 anonim válasza:
Hogy akarsz olyan lenni mint akik társasági aktív életet élnek ha utálsz emberek között lenni? Akkor fogadd el hogy te nem szereted és másba találd meg az örömöt. Ha így nem vagy boldog akkor meg változtass. Kezd azzal hogy emberek közé mész. Nem bonyolult.
aug. 1. 19:31
8/9 anonim válasza:
Én meg akarnék normális emberek közé menni csak sajnos már nincsenek!
Nagy társasági ember voltam! Szerencsére az emlék megmaradt!
aug. 3. 01:11
9/9 anonim válasza:
Szörnyen klisé, tudom, de ne hasonlítgasd magad másokhoz - ez az egyik legrosszabb dolog, amit az önértékeléseddel, önbizalmaddal tehetsz. Ezzel régen nekem is nagy gondjaim voltak, azonban, mióta felhagytam vele, sokkal felszabadultabb vagyok, a kedvem is jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!