Mit csináljak, ha utálok emberek közé menni?
Figyelt kérdés
Azért, mert nem szeretem magam. Nagyon dagadtnak érzem magam, és így rossz közösségben lenni, bármiről is legyen szó.2022. okt. 12. 19:44
1/6 anonim válasza:
Menj pszichológushoz az önértékelési zavarod miatt! Csak nem gondolod, hogy tisztességes emberek aszerint döntik el, hogy kit kedvelnek és kit nem, hogy az illetőnek mennyi a testtömegindexe? Ráadásul ha csak "érzed magad", akkor nem is vagy az, csak ki kellett találni valami ürügyet, hogy mentesítsd magadat az emberek társaságától, akiktől félsz. A szüleid rontották el, és a pszichológus fog segíteni helyrehozni.
2/6 anonim válasza:
Hát ha ennyi a baj, akkor fogyj le. (Kivéve persze, ha anorexiás vagy, akkor inkább menj el pszichológushoz.)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Pszichológushoz még járnék is, csak a szüleim nem értenék meg a problémám, mert csak legyintenek rá.
2022. okt. 12. 19:54
4/6 anonim válasza:
Mondtad már, vagy csak feltételezed? ("nem értenék") Hány éves vagy? Menj be az iskolapszichológushoz, és beszéljen ő a szüleiddel. Ugye te magad se gondolod komolyan, hogy a súlyoddal van probléma? Hanem az önelfogadással.
5/6 A kérdező kommentje:
Mondtam, de nem igazán izgatja őket. A sulipszichológus pedig elmond mindent az ofőnek, az meg a szülőknek, és ezt végképp nem akarom. Csak hát nagyon régóta küszködök azzal, hogy jól érezzem magam, úgy ahogy, és tudom, hogy én vagyok a hibás ebben, de próbálkozok, meg minden, csak nehéz. És az is nehéz, hogy ne hasonlítsam magam másokhoz.
2022. okt. 12. 19:59
6/6 anonim válasza:
A sulipszichológus semmit nem mond el az osztályfőnöknek meg a szülőknek, mert nincs hozzá joga. Folyamatosan feltételezésekre alapozol. De most speciel pont az a cél, hogy elmondja a szülőknek és meggyőzze őket, hiszen ők tudnak téged terápiával foglalkozó pszichológushoz bejelentkeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!