Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az emberek...

Mit csináljak, ha az emberek nagy részét el szeretném tűntetni az életemből?

Figyelt kérdés

Leginkább az osztálytársaimról van szó. Nem tudom, hogy ez kiközösítés-e amit csinálnak, mert elvileg a "barátaimnak" mondják magukat és néha normálisak velem, de mégis folyton piszkálnak, megaláznak meg ilyenek. Mondjuk így leírva nem tűnik komoly bajnak, de emiatt szociális fóbiám van, depresszióm, öngyilkos hajlamaim meg ilyenek, mert szinte csak ezt kapom mindig már évek óta, és nagyon ritka az mikor normálisak.

És olyanok mint valami vírus vagy nem tudom, akik megfertőzik a többi embert: Egyszer elmentünk egy házibuliba, úgy, hogy egy normális ember hívott, de jött még 2 ilyen osztálytársam is. A társaság többi részét pedig nem ismertem. Na és pont emiatt a 2 ember miatt reggelre már ugyan úgy én lettem az egész társaságból az az ember, akit mindenki szivat, piszkál, bánt. Mert elkezdte ott is ezt csinálni az a két ember aki jött, és emiatt a többi is nekiállt szivatni. Szóval minden társaságban, közösségben, amiben én, és ezek az osztálytársaim is benne vannak, előbb utóbb egy ilyen kiközösített, szivatni való senki leszek..

Épp ezért nagyon jó lenne, ha teljesen tiszta lappal kezdhetnék, teljesen új emberek között, messze ezektől, és akkor talán lehetne normális életem nekem is, mert tudom, hogy az elején még miket rontottam el. Bár az is tény, hogy szerintem pont kifogtam az egyik legtoxikusabb osztályt, amit csak lehetett.. A többi iskolai osztály a miénkhez képest annyira családias, barátságos a légkör, a mi osztályunkban meg ilyen csoportpkra van tagolva az egész, és mindenki gyilkolja egymást..

Jó lenne mondjuk egy iskola váltás, de az a baj, hogy már 11.-es vagyok, és félek, hogy így már értelmetlen lenne itt hagyni ezt az iskolát, meg mi van akkor, ha az új sem lesz jobb.

2021. jan. 16. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az emberek nagy része úgy érzi sz.r osztályba járt. Ezzel én is így voltam, viszont megtaláltam a 2 baràtnőmet akikkel tényleg semmi gond nem volt, mai napig jóban vagyunk. Próbáld egyszerűen elkerülni ezeket az embereket és szituációkat. Plusz ne vegyél minden sértést magadra. Ahogy látják rajtad, hogy idegesít annál jobban fogják csinálni. Gyógymód=leszaromtabletta :D

Hidd el velem is voltak ilyenek, de az élet majd visszaadja. Pl pont a legnagyobb pofájú csaj volt az egyik aki bukott érettségin. Válthatsz iskolàt is, az se butaság:)

2021. jan. 16. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy elkerülni nem nagyon tudom őket, mert ők jönnek oda hozzám. Meg lehet, hogy az emberek nagy része így érzi, hogy szar osztályba járt, de ezeknek az embereknek a nagy részének gondolom nem lett ennyi mentális problémája tőlük.

Egyébként van 1-2 barátom az osztályból, de sajnos ez nem változtat azon, hogy az idióták is ott vannak. :/

2021. jan. 16. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:

"Meg lehet, hogy az emberek nagy része így érzi, hogy szar osztályba járt, de ezeknek az embereknek a nagy részének gondolom nem lett ennyi mentális problémája tőlük." Ha másoknak is szar osztály jutott, de nekik nem lett ennyi mentális problémája tőlük, annak csak annyi az oka, hogy őt lelkileg erősebbek voltak. vagyis, hiába kerülnél át az ők szintén szar osztályába, ahol ők nem szereztek mentális problémát, még lehet, hogy te ott is fogsz, mivel fogékonyabb vagy rá.

Próbálj kiállni magadért, hogy hagyjanak békén, ha piszkálnak menj el onnan, csak a két barátoddal foglalkozz és csak velük találkozz. Ha pedig úgy érzed semmi sem segít légy magántanuló. A covid miatt, most úgyis sokat tanáltatok otthonról, nem lesz óriási a különbség. Nem látod több opciót. Vagy kiállsz magadért, vagy menekülsz.

2021. jan. 16. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!