Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire jó az élet ?

Mire jó az élet ?

Figyelt kérdés

és miért érdemes élni? nekem semmi okom a létezésre ,az életemben semmit sem várok már . nincsen senkim akármennyire is próbálkoztam egészen eddig , akármilyen kapcsolatom volt (2) mindegyikben élvezték ha rosszul éreztem magam és szenvedtem . mindkettőben vertek . nem látom az élet értelmét csak megakarok halni, ez az első gondolatom amikor felkelek és amikor lefekszem . ha van szabad időm körbe körbe sétálok a szobámba mert közben gyorsan telik az idő . pszichológussal nem szeretnék beszélni mert amikor beszéltem eggyel nehezebbé tette az egészet. az ilyen embernek mint én az a legjobb ha meghal ugye?

L

aug. 31. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Találj benne valami értelmet, ami boldoggá tesz. Az önsajnáltatáson kívül, az már megy. Például a helyesírás motiválhatna, mert írásjel előtt nincs szóköz, viszont a mondatot nagy betűvel kezdjük.
aug. 31. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak tudnám, hogy akkor miért nem ölöd meg magad, miért írsz ki ide kérdést erről a hülyeségről. 😂
aug. 31. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
#2: mert nem akar meghalni. Akkor sem, ha az ellenkezőjét írja, mert ez csak duma. Ki kell kelni az apátiából és csinálni valami értelmeset, csak ez az elhatározás még nem született meg.
aug. 31. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszéljünk mi akkor
aug. 31. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
#2 ez már felbujtásnak minősül, ami a törvény szerint büntetendő (a névtelenség nem véd meg)
aug. 31. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

mindkét kapcsolatodban vertek....hol volt a családod, barát, miért maradtál benne?

Van családod szülő, testvér rokon?

körbe körbe járkálsz...

Egyébként rossz volt a pszichológusod, keress fel egy tapasztalt pszichiátert akit mások is ajánlanak.

Egyedül nem fog menni.

De öngyilkos nem leszel, mert azok nem agyalnak ezen max egy levelet hagynak és puff annyi.

aki öngyilkos akar lenni az megteszi és nem gondolkodik ennyit.

Szóval keress fel egy jó pszichiátert, max legrosszabb eseben nyugtatót kaphatsz.,

aug. 31. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha vernek, annak oka van.
aug. 31. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

7# Semmi sem indokolja a párkapcsolati erõszakot. Semmi.

Az élet értelme az élet. Ritkán süt a nap,ha felhõk alatt jársz. A legfontosabb,hogy legyen elképzelésed,akaratod a megvalósításhoz. Igen kevés ember születik ezüst kanállal a s#ggében,nehéz mindenkinek. De nem lehetetlen. Bár nem sok okod lehet rá,de az élet szép. Rajtad áll,hogy meglátod,vagy elmész mellette. Csak magadra számíthatsz. Vagy magad ejted csapdába,vagy szabad leszel. A szabadság jobban hangzik.

szept. 1. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Hogy lehet olyan undorító dolgot leírni, hogy ölje meg magát valaki? Miért kell valakinek állandóan belerúgnia olyanba, aki láthatóan nincsen jól?

*

Szerintem is keress egy normális, szakképzett pszichológust, mert aki jó szakember, az nem nehezíti, hanem segíti a gyógyulás folyamatát. Nagyon sajnálom, amiken keresztülmentél, nagyon nem lehetett és nem lehet most sem könnyű. Viszont nem hinném, hogy ebből önerőből tartósan ki lehetne jönni. Kérlek, próbálj meg inkább felkeresni egy olyan pszichológust, akit a tudása miatt ajánlanak, és menj el hozzá.

szept. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!