Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az életetek értelme?

Mi az életetek értelme?

Figyelt kérdés

Női és férfi szempontból is érdekelnének a válaszok.

Mi az, ami vezérel, ami hajt előre benneteket, amiért küzdötök nap mint nap, ha van ilyen valami egyáltalán?

aug. 16. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Minden nap valami pozitívat találni
aug. 16. 08:44
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Szeretem a fiamat, ez az egyetlen ok ami miatt még nem lettem öngyilkos (alig 7 órája könnyeket visszaszorítva gondolkoztam azon, hogy vajon milyen gyógyszerek elérhetőek számomra ahhoz, hogy vége legyen). Abban a pillanatban ahogy kiredült, hogy terhes vagyok az első gyerekemmel minden álmomnak, célomnak és tervemnek végleg lőttek, úgyhogy a napom fénypontja az, amikor végre lefeküdhetek aludni (mondjuk ilyenkor nem, 32 fokban meleggyűlölőként sírhatnékom van folyamatosan)
aug. 16. 08:52
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
A céljaim megvalósítása.
aug. 16. 09:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Még keresem...és az évek csak telnek és telnek....sokmindent kipróbáltam már, változást, szórakozást, másik város másik munkák, átrágtam magam rokonokon, barátokon, volt társaimon...

Úgy összességében semmi nem tartotta fenn az érdeklődésemet sokáig, mindenre mindenkire ráuntam.

Az utóbbi évek csak telnek múlnak...kb. robotszinten.

aug. 16. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Embereknek segíteni, embereket bátorítani (segítő szakmában dolgozom és imádom), utazni, gyerekeimmel lenni, őket tanítani, látni a fejlődésüket, kutyázni (nagy állatbarát vagyok és nagyon szeretem a kutyámat), jó programokra elmenni, egyre jobban megismerni Istent, fejlődni, képezni magam, jó zenéket hallgatni, sportolni, együtt lenni barátnőimmel, virágokat ültetni és locsolni.
aug. 16. 09:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen,céltalan voltam mindig is,érdektelen,nem találom a helyem(tán nem is akarom)a társadalomban,jobb szeretek egyedül lenni,ami sajnálatos,hogy ha rajtam múlna akkor az egész életemet elherdálnám a négy fal között.
aug. 16. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Felfedezni újabb és újabb dolgokat.
aug. 16. 09:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Megélni az életet. Ebbe nagyon sok minden beletartozik, a gyerekeim, a férjem, a munkám, a világ megismerése, a barátok, utazás, sport, kreativitás, minden.
aug. 16. 10:04
 9/15 Antiszociális lény ***** válasza:
48%
Azaz értelme amit adsz neki. Lehet nagyon is sok, és élhetsz a hobbidnak, a céljaidnak, a szeretteidnek, a munkáidnak stb.. de el is tengődhetsz úgy, hogy nem csinálsz szinte semmit sem.
aug. 16. 10:15
 10/15 Szolovjov ***** válasza:
11%
Ilyen dolgokon eleve nem szabad gondolkodni. Egy macska gondolkodik ilyenen? Egy veréb, krokidil? Na ugye. Az ilyen gondolatok csak arra jók, hogy egy csomó ember depressziós legyen, hogy jajj, semmi értelme az életemnek.
aug. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!