Hogyan lehet valaki egoista és önbizalomhiányos egyszerre?
Figyelt kérdés
Jó nyílván nem teljesen egyszerre,de kb a kettő cserélődik időnkéntaug. 29. 21:12
1/5 anonim válasza:
Nárcisztikus személyiségzavar esetén tökéletes kombináció. Önbizalom hiányos, amit óriási önbizalommal leplez. Nyilván ez fake.
2/5 anonim válasza:
Bizonyos helyzetekben/közegben így-, máskor úgy cselekszik.
3/5 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.Az egoista ember szimplán nagyon önző,ez nem egy nagy művészet.Egyébként amit az első ír,az eléggé helytálló.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon van így.rólam van szó amúgy.Az önbizalomhiány valós,de a másikat is annak érzem.
Egyszer úgy gondolom a levegőt se érdemlem olyan ronda és semmirekellő vagyok,de máskor meg én vagyok a minden,a legjobb
aug. 29. 23:44
5/5 anonim válasza:
Az érdemtelenség érzése is eléggé nárcisztikus személyiségzavarra utaló tünet. Érdemes volna pszichológushoz fordulni, mert az ilyen emberek a környezetük életét is keserítik, nem csak nekik nehéz ezzel együtt élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!